Android Ana Ekranlarımızı Paylaşalım

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
d7eef5f4bd039ad1cd573fe413dbf991.jpg

Sende Fenerbahçe ile ilgili eminin koca bir arşiv vardır. Şu uygulama da Fenerbahçe etiketi ile paylaşsan birçok kişiyi sevindireceğine şüphen olmasın :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Sende Fenerbahçe ile ilgili eminin koca bir arşiv vardır. Şu uygulama da Fenerbahçe etiketi ile paylaşsan birçok kişiyi sevindireceğine şüphen olmasın :)
Bizim Facebook'ta ekibimiz var. Masaüstü ve cep telefonları için tasarım yapıyoruz. (Sadece Fenerbahçe) Oradan indirebilirsiniz. www.facebook.com/fgsanat Ayrıca ekiple konuşup bu uygulamaya koyabiliriz. Bir bakayım uygulamaya. :)

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Bizim Facebook'ta ekibimiz var. Masaüstü ve cep telefonları için tasarım yapıyoruz. (Sadece Fenerbahçe) Oradan indirebilirsiniz. www.facebook.com/fgsanat Ayrıca ekiple konuşup bu uygulamaya koyabiliriz. Bir bakayım uygulamaya. :)
Arayıp da bulamadıgım yerdi çalışmalar çok hoşuma gitti umarım emegin karşılıgını alırsınız yerinizde olsam resmi fb safaları ile iletişime gecerdim her hafta adınızı verip bir mobil birde masa üstu wpp paylaşmalılar

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Arayıp da bulamadıgım yerdi çalışmalar çok hoşuma gitti umarım emegin karşılıgını alırsınız yerinizde olsam resmi fb safaları ile iletişime gecerdim her hafta adınızı verip bir mobil birde masa üstu wpp paylaşmalılar

Çok teşekkür ederiz. :)
Resmi hesaplar şirket ile çalıştığı için bizi fark etmezler. Biz ulaşsak takmazlar bile. :D

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Keyfini sürün. :D
Sayfamızı da beğenirseniz destek olmuş olursunuz. [emoji14]

Beğendim benim gibi birkaç Fenerbahçeli arkadaşım vardı onlara da önerdim bence uygulamalara da sayfanızın etiketiyle eklerseniz güzel olur tüm arkadaşlar beğenir