- Reaksiyon puanı
- 201
Sende Fenerbahçe ile ilgili eminin koca bir arşiv vardır. Şu uygulama da Fenerbahçe etiketi ile paylaşsan birçok kişiyi sevindireceğine şüphen olmasın

Kilit ekranlari ayni ama :dCyanogen değil aosp
İçi bomboş müzik oynatıcı bile yok klasik nexus romu![]()
Bir kaç farklılık var ve değiştirilebilir olmasına rağmen cm batarya ikonu genel de yuvarlaktır.Kilit ekranlari ayni ama :d
Biliyorum türlü türlü var ben de cyanogenmod 12 ve 13 kullandım şimdiye kadar.Bir kaç farklılık var ve değiştirilebilir olmasına rağmen cm batarya ikonu genel de yuvarlaktır.
Bizim Facebook'ta ekibimiz var. Masaüstü ve cep telefonları için tasarım yapıyoruz. (Sadece Fenerbahçe) Oradan indirebilirsiniz. www.facebook.com/fgsanat Ayrıca ekiple konuşup bu uygulamaya koyabiliriz. Bir bakayım uygulamaya.Sende Fenerbahçe ile ilgili eminin koca bir arşiv vardır. Şu uygulama da Fenerbahçe etiketi ile paylaşsan birçok kişiyi sevindireceğine şüphen olmasın![]()
Arayıp da bulamadıgım yerdi çalışmalar çok hoşuma gitti umarım emegin karşılıgını alırsınız yerinizde olsam resmi fb safaları ile iletişime gecerdim her hafta adınızı verip bir mobil birde masa üstu wpp paylaşmalılarBizim Facebook'ta ekibimiz var. Masaüstü ve cep telefonları için tasarım yapıyoruz. (Sadece Fenerbahçe) Oradan indirebilirsiniz. www.facebook.com/fgsanat Ayrıca ekiple konuşup bu uygulamaya koyabiliriz. Bir bakayım uygulamaya.![]()
Arayıp da bulamadıgım yerdi çalışmalar çok hoşuma gitti umarım emegin karşılıgını alırsınız yerinizde olsam resmi fb safaları ile iletişime gecerdim her hafta adınızı verip bir mobil birde masa üstu wpp paylaşmalılar
Keyfini sürün.
Keyfini sürün.
Sayfamızı da beğenirseniz destek olmuş olursunuz. [emoji14]
keşke fenerbahçe dışında da yapsanız elimizden gelen desteği veririzBizim Facebook'ta ekibimiz var. Masaüstü ve cep telefonları için tasarım yapıyoruz. (Sadece Fenerbahçe) Oradan indirebilirsiniz. www.facebook.com/fgsanat Ayrıca ekiple konuşup bu uygulamaya koyabiliriz. Bir bakayım uygulamaya.![]()
"FENER" Grafik Sanatkeşke fenerbahçe dışında da yapsanız elimizden gelen desteği veririz
Gerçeği varken niye çakması?![]()
Harley Queen [emoji28]
Bu daha hoş duruyor gözümde hocam.Gerçeği varken niye çakması?![]()
İlginç.Bu daha hoş duruyor gözümde hocam.![]()
duvar kagıdını alabilirmiyiz
Duvar kağıdı htcnin tema mağazasından maalesefduvar kagıdını alabilirmiyiz