McSwindler
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 97
Wallpaperı alabilir miyim [emoji5]
Wallpaperı alabilir miyim [emoji5]
İlgin için teşekkürler.
Rica ederim.İlgin için teşekkürler.
Aynen öyle keske olsaAnlaşılan sizde benim gibi iron man hastasısınızkeşke şu ıronman temalı s6 lardan olsa birertane
![]()
Tablet olur, resim için iki seçeneğin var ya tapatalk'dan gireceksin foruma web'de ise önce hızlı resim e atıcaksın forum için olan link'i kopyala yapıştır usulü buraya ekleyeceksin.Resim nasil konuluyo
SağolunTablet olur, resim için iki seçeneğin var ya tapatalk'dan gireceksin foruma web'de ise önce hızlı resim e atıcaksın forum için olan link'i kopyala yapıştır usulü buraya ekleyeceksin.
Kardeş bildirim çubuğu için hangi modülü kullandın ?Lg G2- Clody 3.3 custom rom yüklü
![]()
![]()
Hocam mesaj olarak attım, burda link paylaşınca sıkıntı olmasın.Kardeş bildirim çubuğu için hangi modülü kullandın ?
TeşekkürlerHocam mesaj olarak attım, burda link paylaşınca sıkıntı olmasın.![]()
Cihazı Garanti ile son bakıma sokman iyi olacaktır.TeşekkürlerArkadaşlar cihazın yan tarafını çatlatmayı başardım ama çok küçük garantiye vermem için yeter mi acaba
şurda garantinin bitmesine çok az kaldı 11 günüm var
![]()
Bataryayı değişecekken bide bunlarda değişsin istedim şimdi LG harflerini koparcam stock rom atcam yarın garantiye vercem![]()
Kullanıcı kulübüne yazdım sandım pff kafa gidiyor yaCihazı Garanti ile son bakıma sokman iyi olacaktır.
ikon paketi alabilir miyimŞu an böyle![]()
Markette rewun icon pack olması lazımikon paketi alabilir miyim![]()