Android Ana Ekranlarımızı Paylaşalım

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
2edfc8f6a3858788ec6dd5a404a2f485.jpg
Wallpaperı alabilir miyim [emoji5]

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Resim nasil konuluyo
Tablet olur, resim için iki seçeneğin var ya tapatalk'dan gireceksin foruma web'de ise önce hızlı resim e atıcaksın forum için olan link'i kopyala yapıştır usulü buraya ekleyeceksin.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Hocam mesaj olarak attım, burda link paylaşınca sıkıntı olmasın. :)
Teşekkürler :) Arkadaşlar cihazın yan tarafını çatlatmayı başardım ama çok küçük garantiye vermem için yeter mi acaba :) şurda garantinin bitmesine çok az kaldı 11 günüm var :(

Bataryayı değişecekken bide bunlarda değişsin istedim şimdi LG harflerini koparcam stock rom atcam yarın garantiye vercem :)

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Teşekkürler :) Arkadaşlar cihazın yan tarafını çatlatmayı başardım ama çok küçük garantiye vermem için yeter mi acaba :) şurda garantinin bitmesine çok az kaldı 11 günüm var :(

Bataryayı değişecekken bide bunlarda değişsin istedim şimdi LG harflerini koparcam stock rom atcam yarın garantiye vercem :)
Cihazı Garanti ile son bakıma sokman iyi olacaktır.

mislercan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Samsung Galaxy Note 4 ümde klavyenin konuşarak yazdırma fonksiyonu Türkçe olarak çalışmıyor. "Çevrimdışı modu kullanılamıyor" uyarısı veriyor. Dili İngilizce'ye çevirirsem sıkıntı çıkmıyor ama Türkçe olduğunda kabul etmiyor.

Nasıl çözebilirim bir fikri olan var mı?