re13el
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 114

Zooper iyidir
Güzel bi' widget bulamıyorum.
Evet Zooper güzel ama sıkıldım galiba.Zooper iyidir
 Şimdilik Sony saatler ile idare ediyorum.
 Şimdilik Sony saatler ile idare ediyorum. 

Hocam bu kız acemi bak cbr 125e binmiş

Acemi olup olmaması önemli değil benim için hocamHocam bu kız acemi bak cbr 125e binmiş
 cbr 125 te candır bu arada
 cbr 125 te candır bu arada 

Demek gitar çalıyorsun!😀😁😂Simdi telefonu sifirlicam bunlarda burada dursun

Patentli [MENTION=402952]TechnoYoung[/MENTION] ana ekran düzeni!☺
yok ya, tam çalıyorum denemezDemek gitar çalıyorsun!
 Öğreniyorum diyelim :mrgreen: bir iki akor öğrendim bir iki ritimde var işte.Ama videolarda farklı bişeyler yapıyorlar tam çözemiyorum.Aynı akoru yapıyorum ama ritim tutmuyor.Bide aynı şarkıyı bile bir sürü farklı ritimde çalan insan var.Neyse öğreniyorum işte
 Öğreniyorum diyelim :mrgreen: bir iki akor öğrendim bir iki ritimde var işte.Ama videolarda farklı bişeyler yapıyorlar tam çözemiyorum.Aynı akoru yapıyorum ama ritim tutmuyor.Bide aynı şarkıyı bile bir sürü farklı ritimde çalan insan var.Neyse öğreniyorum işte 

Düzene alışığım en rahat ettiğim için hep böylePatentli [MENTION=402952]TechnoYoung[/MENTION] ana ekran düzeni!☺

Bu da benden! 😉
Hocam deneyeceğim ama reboot etmeye üşeniyorum! 😐One L+ grey temasını da dene bence [emoji1] .
Aynen olsada binsek gerçi çok pahalı üstüne biraz eklenip ninja 250 sl alınır tabi hepsi de hayalHocam bu kız acemi bak cbr 125e binmiş

Hocam benimde hayaller r25 gerçekler cbr125, alcam inşallah yakındaAynen olsada binsek gerçi çok pahalı üstüne biraz eklenip ninja 250 sl alınır tabi hepsi de hayal

ben de çalışıyor! tema ayarların da boot animasyonu işaretledin mi?boot animasyonu çalışıyor mu sende.
Bende çalışmamıştı da.