Android Ana Ekranlarımızı Paylaşalım

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
kusura bakmayın yeri değil wp nin marketi eleştirilir zayıf diye bunu genelde daha wp kullanmayanlar söyler kullananlar eksiklerini söyler bir ios veya android marketi kadar değil ama standart bir kullanıcının %80-90 ihtiyacını karşılayacak bir marketi var artık at gözlüğünü çıkarmanın vakti geldi de geciyor beyler yeniliklere açık olun biraz
her kelimesine katılıyorum!

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
At gozlugu vs. ile ilgisi yok olani soyluyorum.Ama siz ben sosyal medyada takilirim bir iki oyun oymarim derseniz yeter.Ama ben her turlu oyunu, uygulamayi yaparim.Rom atarim telefonun altini ustune getiririm derseniz Windowsun daha cooook calismasi lazim.

hergün rom atmak çok zahmetli ki iki saat google hesabını açmak için ezbeleyemediğim şifreyi gir gene ezberlenmesi imkansız wifi şifresini gir uzun iş gerçi bir keresinde wifi şifresini hatırladı ama bir kere yaptı...

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
hergün rom atmak çok zahmetli ki iki saat google hesabını açmak için ezbeleyemediğim şifreyi gir gene ezberlenmesi imkansız wifi şifresini gir uzun iş gerçi bir keresinde wifi şifresini hatırladı ama bir kere yaptı...
[emoji1] her gun rom atan yok zaten ama bu olanaginizda var.Dediginiz sey cok basit alti ustu wifi sifresi girmemek icin rom atmaktan vazgeceni ilk defa duyuyorum [emoji1] [emoji1]

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
At gozlugu vs. ile ilgisi yok olani soyluyorum.Ama siz ben sosyal medyada takilirim bir iki oyun oymarim derseniz yeter.Ama ben her turlu oyunu, uygulamayi yaparim.Rom atarim telefonun altini ustune getiririm derseniz Windowsun daha cooook calismasi lazim.
Sadece dediklerini bile yapamazsın çünkü sosyal medya uygulamaları da rezalet ayrıca hala doğru düzgün bir youtube uygulaması yokmuş wp komple boş alan herkes pişman marketteki yorumlardan bariz belli oluyor.Kime hitap eder benim fotoğrafım navigasyonum müziğim iyi olsun arada bir nette takılayım canım sıkılınca da oyun diyorsa ve bunları yaparken kasma donma istemiyorum diyorsa alabilir.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
827ca66a04bac11edde64a5aca45193f.jpg

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Reaksiyon puanı
24
Üzülerek Katılıyorum.

Linux konularinda cok olur dedigim. "Vuhu çok hoş oldu" diyerek kendi resmini atarsin manyagin biri cikar esasli bir masaustu atar hevesin alt ust olur. :D Linuxtaki gorsel kulturun Androidde olmasini beklerdim ama maalesef Androidde bu olay çok zayif. Bir programin stock goruntusu temalarindan daha iyi ise ucuncu partiyi cekememistir program saglayicisi. Zaten ki Play Store gordugum en niteliksiz market, evet program sayisi fazla ancak kaliteli program bulmak çok zor.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
o kız gene iyi bazıları onları giymeyenlerin resmi var...

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Bana miydi? Kulvarlarimiz farkli hocam :D
Hocam sen dedin ya farklı launcherler yok ibretlik bişey yok hep çirkin diye sonra bizi canevimizden vurdun bende dedim madem ibretlik öyle oluyo bende yapıştırdım :D
Neyse buda ilk defa kullandığım launcherden epey beğendim ben birde küçücük ekran zaten en fazla ne yapabiliriz ki :)

Reaksiyon puanı
24
Hocam sen dedin ya farklı launcherler yok ibretlik bişey yok hep çirkin diye sonra bizi canevimizden vurdun bende dedim madem ibretlik öyle oluyo bende yapıştırdım :D
Neyse buda ilk defa kullandığım launcherden epey beğendim ben birde küçücük ekran zaten en fazla ne yapabiliriz ki :)

Güzel iş çıkarmışsın. :D Genellikle yazı tiplerine falan bakıyorum milletin bayağı kötü iş çıkarmışlar. Gerçi çok önemli olmayabilir de, ben bayağı "Kesin aşırı sağlam ekran görüntüleri atmışlardır" diye şey ettim. :D

Espri güzeldi yine de. :D