Arkadaşlar şu wallpaper ı bulabilecek var mı? stok wallpaper galiba ama araştırdım bulamadım.
![]()
Google'dan " snow mountain wallpaper " diye ararsan belki buna yakın bir şey bulabilirsin.
Arkadaşlar şu wallpaper ı bulabilecek var mı? stok wallpaper galiba ama araştırdım bulamadım.
![]()
Teşekkür ederim mübarek[emoji39]Minimal UI Icon Pack
Zooper Widget Pro - Retro Skins
Bu arada hocam demesen, valla nefret ediyorum öyle hitap edilmesinden. Kardeşim de...![]()
Aklıma geldi de aynısını belki bulan olur diye șeettimGoogle'dan " snow mountain wallpaper " diye ararsan belki buna yakın bir şey bulabilirsin.
Aklıma geldi de aynısını belki bulan olur diye șeettim![]()
BakalımValla şansınız varsa bulan olur .![]()
Nasıl memnun musun ZLauncher'dan?
Coook. Hem hizli hem kullanisli hem derli toplu hem sade. Tam istedigim gibiNasıl memnun musun ZLauncher'dan?
İyi iyiCoook. Hem hizli hem kullanisli hem derli toplu hem sade. Tam istedigim gibi![]()
Şuanlik yok. Harf yazarken bazen sacmaliyor p yaziyorum d algiliyor mesela. Arkada cok uygulama aciksa ana ekrana hemen donuyor ama 2-3 saniye optimize ediliyor diyor sonra geliyor uygulamalar.İyi iyiBug var mı peki?
Peki Nova mı Z mi desem?Şuanlik yok. Harf yazarken bazen sacmaliyor p yaziyorum d algiliyor mesela. Arkada cok uygulama aciksa ana ekrana hemen donuyor ama 2-3 saniye optimize ediliyor diyor sonra geliyor uygulamalar.
Ben Z diyorum. Bana hitap ediyor. Baskasi icin durum degisir ama.Peki Nova mı Z mi desem?
Hangi Launcher bu?
Dodol launcher tema go launcherdenHangi Launcher bu?
Wallapaper rica etsem [emoji1]
Hocam sizin telefona neyapsan yakışıyor yav. Müthiş bi tema-ikon zevkiniz var.
Teşekkür ederim[emoji3]![]()
Buyrun