- Reaksiyon puanı
- 1,317

Tebrikler [emoji106].Sana gelsin![]()
![]()
Yok hocam çok temiz çalıştım. Knox uyuyorduTebrikler [emoji106].
Aman dikkat KNOX'a yakalanmadın değil mi?
Zaten yükseltmede sorun yapması %20 gibi bir şey ama düşürmede kesin garanti dışı kalıyorsunuz. Samsung'un ayrı bir cazibesi bu da.Yok hocam çok temiz çalıştım. Knox uyuyorduknox varranty void 0 yazıyor :d ama tr resmi gelince odinle onu kuracagim ne olur ne olmaz samsung bu
servis sıkıntı olur
![]()
Kalem için geç kaldılarZaten yükseltmede sorun yapması %20 gibi bir şey ama düşürmede kesin garanti dışı kalıyorsunuz. Samsung'un ayrı bir cazibesi bu da.
Şükür G4 'de kalem olacak da insanlar şu Samsung'un kalemi için aldıkları kalemden vazgeçebilecekler.
Knox'u sessize alarak elbette geçersin. Sorunsuzca. S3 kullanıcıları bu KNOX sebebiyle mağdur oldular. Bilmeden sürüm düşürdüler.Kalem için geç kaldılarNe yani ben 4.4.2 ye donemezmiyim ?
Hocam şimdi stock 4.4.2 rom kurduğum zaman knox artacak mi ? Ay lanet olsun. Bırak samsung.Knox'u sessize alarak elbette geçersin. Sorunsuzca. S3 kullanıcıları bu KNOX sebebiyle mağdur oldular. Bilmeden sürüm düşürdüler.
ama benimki orjinalSana gelsin![]()
![]()
Senin cihazın N900 mu ?ama benimki orjinal![]()
Ha N900 ha N9000QSenin cihazın N900 mu ?
Ha N900 ha N9000QSenin cihazın N900 mu ?
Bende illegal yapmadım. Odin ile kurdum. Knox artmadi. Ha N900 ha n9000q; )Ha N900 ha N9000Q
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ha N900 ha N9000Q
Duvar kağıdı alabilir miyim?
Bilmem alabilir misin?Duvar kağıdı alabilir miyim?
Cem Yılmaz aklıma geldi kardeş bu kadar negatif olmayın [emoji5]Adam insan gibi sormuş bu sözlere gerek yoktu
Teşekkürler.Bilmem alabilir misin?
Ehehe buyur
![]()
Sende haklısın [emoji3]Yanlış anlaşılabilir ondan diyorum![]()
Rica ederim kardeşim.Teşekkürler.