Android Ana Ekranlarımızı Paylaşalım

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Walkman nedir arkadaş bu varken

poweramp1.jpg

ne işe yarıyor bu program ?

Ayrıca Normal müzik çalar la walkmanın farkı nedir ?

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bu kadar boş Ram miktarı görmek insana rahatlık veriyor yav. :D

ugpn9.png

ugpnq.png

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Övünmek gibi olmasın ama benim önerimdi :D :D

Aynen ha. Sen olmasaydın şimdi kıytırık tablet kullanıyor olacaktım. :D Hoparlörü biraz zayıf ama yeterli. SONY'nin kulaklığı yankılı veriyor la sesi bunda kendi kulaklığıyla iyi ama basları iyi vurmuyor. :D Genel olarak alınabilecek en iyi F/P Tableti. Asphalt 8, GTA Vice City, Temple Run: Oz, Subway Surf vs. gibi oyunlar yükledim hiçbirin de kasmadı. Ekranı da güzel (SONY'nin Braviası olamaz gerçi :P).

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Aynen ha. Sen olmasaydın şimdi kıytırık tablet kullanıyor olacaktım. :D Hoparlörü biraz zayıf ama yeterli. SONY'nin kulaklığı yankılı veriyor la sesi bunda kendi kulaklığıyla iyi ama basları iyi vurmuyor. :D Genel olarak alınabilecek en iyi F/P Tableti. Asphalt 8, GTA Vice City, Temple Run: Oz, Subway Surf vs. gibi oyunlar yükledim hiçbirin de kasmadı. Ekranı da güzel (SONY'nin Braviası olamaz gerçi :P).

Rica ederim kardeşim :) Tabi la sony gibi ses veren kulaklık mı olurmuş :D. AMOLED den iyidir :P Ya o değilde ben şu asp8 bir türlü indiremedim ya la :( Yakında ücretli olacak ama wifi yok çekecek :D

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Rica ederim kardeşim :) Tabi la sony gibi ses veren kulaklık mı olurmuş :D. AMOLED den iyidir :P Ya o değilde ben şu asp8 bir türlü indiremedim ya la :( Yakında ücretli olacak ama wifi yok çekecek :D

Bir tane restorana git sadece kola iste ordaki adamlardan wifi şifresinide iste olay bitmiştir:D

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11

Değmez indirme. Banlamışlar beni hiçbir şey bile yapmadığım halde bugün oyuna girdiğimde sayın kullanıcı hesabınız ban yedi falan yazıyordu. Sinirlenip, sildim bende.

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ne işe yarıyor bu program ?

Ayrıca Normal müzik çalar la walkmanın farkı nedir ?

10 band ekolayzırı var kullanımı rahat. Bas ve tizleri ayarlayabiliyorsun, şarkıları bulamama gibi bir sorun olmuyor, şarkı etiketlerini düzenleyebiliyorsun, klasörden seçim bile yapabiliyorsun dinlemek istediğin şarkıyı. Bildirim panelindeki tuşlar gayet isabetli şarkı geçme durdurma gibi tuşlar var. Kulaklık taktığında devam etmeye göre ayarlayabiliyorsun. Kilit ekranı var. Temaları var. Bir müzik uygulamasında olması gereken her şey var.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
İyide bunların hemen hemen hepsi zaten walkmande de var neden saldırdığını pek anlayamadım. Walkman ve diğerleri derim ayrıca PlayerPro bence poweramptan daha iyi ama yinede walkmann.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Abi aynısını yazmak için girmiştim konuya yazmışsın zaten :)

bootlader

Asistan
Reaksiyon puanı
7
4.3 guncellemesinin askiya alinmasina mi uzuleyim, yeni samsung hava widgetinin gelmeyecegine mi :/

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Alt paneldeki uygulamalarin isimleri nasil kaldiriliyor?

Kendi yaptığım deodex romu kullanıyorum. Anlaşılabilir bir dilde anlatmak gerekirse Launcher ın apk sını alıp pc de Notepad ile açıyoruz. Column 7 satırını siliyoruz ( en azından benim Launcherımda böyle. Sonra da system/apps içine atıyoruz.

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İyide bunların hemen hemen hepsi zaten walkmande de var neden saldırdığını pek anlayamadım. Walkman ve diğerleri derim ayrıca PlayerPro bence poweramptan daha iyi ama yinede walkmann.

Hayır niye bu kadar abarttığınızı anlamıyorum. Ekolayzırlı olanı ben bulamadım paylaşma şansın var mı? Bi de hangi özelliğini PowerAmp'den iyi bulduğunu söyleyebilirsen iyi olur benim için ses çok önemli telefonda en çok yaptığım şey müzik dinlemek. Yazdığımı saldırma olarak anlamanı da anlayamadım?

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Hayır niye bu kadar abarttığınızı anlamıyorum. Ekolayzırlı olanı ben bulamadım paylaşma şansın var mı? Bi de hangi özelliğini PowerAmp'den iyi bulduğunu söyleyebilirsen iyi olur benim için ses çok önemli telefonda en çok yaptığım şey müzik dinlemek. Yazdığımı saldırma olarak anlamanı da anlayamadım?

Ben abartılı bir şey göremedim. Bir çok marka telefonda walkman görüyorum Demek ki boş değil. Görsellikte de walkman kesinlikle en iyisi tartışmaya bile gerek yok. PowerAmp falan hikaye görsellikte. Diğer özelliklerin zaten walkmanda da var.
dy2ehynu.jpg

ehurupur.jpg

9a4edyru.jpg

uhyjy4ys.jpg

2a5eveju.jpg

ase5eje3.jpg

ezu2ynyr.jpg

nypaseha.jpg

hubahe6e.jpg

7yjabate.jpg