Android Ana Ekranlarımızı Paylaşalım

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben abartılı bir şey göremedim. Bir çok marka telefonda walkman görüyorum Demek ki boş değil. Görsellikte de walkman kesinlikle en iyisi tartışmaya bile gerek yok. PowerAmp falan hikaye görsellikte. Diğer özelliklerin zaten walkmanda da var.
dy2ehynu.jpg

ehurupur.jpg

9a4edyru.jpg

uhyjy4ys.jpg

2a5eveju.jpg

ase5eje3.jpg

ezu2ynyr.jpg

nypaseha.jpg

hubahe6e.jpg

7yjabate.jpg

Bir müzik uygulamasında görsellik ne derece önemli tartışılır. Sony bir telefon dışında root etmeden çalışan düzgün bir Walkman varsa onu rica etmiştim, arayüz screenshot'ları değil.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Bir müzik uygulamasında görsellik ne derece önemli tartışılır. Sony bir telefon dışında root etmeden çalışan düzgün bir Walkman varsa onu rica etmiştim, arayüz screenshot'ları değil.

Abi android kullanıyoruz farkında mısın? Görsellik, özelleştirme bizim için önemli olmasa niye android kullanalım dimi ama? iphone alırdık. :)
Ben PowerAmp ile walkmanı özellik bakımından karşılaştırıyoruz sanıyordum. Başka telefonlarda düzgün çalışıp çalışmadığını değil. :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Hayır niye bu kadar abarttığınızı anlamıyorum. Ekolayzırlı olanı ben bulamadım paylaşma şansın var mı? Bi de hangi özelliğini PowerAmp'den iyi bulduğunu söyleyebilirsen iyi olur benim için ses çok önemli telefonda en çok yaptığım şey müzik dinlemek. Yazdığımı saldırma olarak anlamanı da anlayamadım?

Adamim kusura bakma aslinda abartarak yazmadim ama oyle anlasilmissa adam gibi ozur dilemesini bilirim, tekrar kusura bakma.
Walkman konusuna gelirsek sonylerde en iyi calisan memnun eden walkmann senin cihazin nedir yada begendign baskadir ustune tek lafim olmaz, bunlar zevk meselesi. Burdan kalkipta senin kendi telefonunda kendi keyfine gore kullandigin herhengi birsey hakkinfa ileri geri konuscak gereksiz bir insan degilim. Ben hepsini denedim walkmann kullaniyorum yek soyleyebilecegim bi. Resim mesim islerine girmeme gerek yok sen sevmenissn kendine gore sebeplerin wardir saygi duyuyorum.
Uzatacak kadr bir konu degil kimse keyfinin kahyasi degil iyi forumlar saygilar.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Walkmann sony telefonda ses modlariyla guzel htcde beats ses profilleri neyse sonyde clearaudio clearbass netstereo vs ayni sey. Ben cm rom kuruyorm onada walkmann portu yukluyorum hatta suan yuklu ve sesi orjinal roma gore rezalet. Poweramp degil marketteki en dandik playerle yarisir ancak. Sony cihaz warsa ekolayzir anca sesi kotu yapiyot yani kullanilmaz, kendi ses gelistirmelerini kullanmak lazim, farkwarsa orda war yoksa poweramp kosununda sana katilirim

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Bence de uzatmaya gerek yok isteyen istediğini kullanır :)

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Walkmann sony telefonda ses modlariyla guzel htcde beats ses profilleri neyse sonyde clearaudio clearbass netstereo vs ayni sey. Ben cm rom kuruyorm onada walkmann portu yukluyorum hatta suan yuklu ve sesi orjinal roma gore rezalet. Poweramp degil marketteki en dandik playerle yarisir ancak. Sony cihaz warsa ekolayzir anca sesi kotu yapiyot yani kullanilmaz, kendi ses gelistirmelerini kullanmak lazim, farkwarsa orda war yoksa poweramp kosununda sana katilirim

Demek istediğim oydu aslında. Baktım herkes ne telefonu varsa walkman yüklemiş. Sony cihazı olup da kullananı anlıyorum ama başka bir cihaza yükleyince eminim aynı tadı, sesi vermiyordur. One kullanıyorum ve PowerAmp'in beats ile birlikte iyi bir şekilde çalışması çok hoşuma gidiyor 10 band ekolayzırı olduğu için ünlü player'ların ekolayzırlarını aynen uygulayabiliyorum mesela Windows'daki KM Player'ın rock ekolayzırı mükemmel direk onu geçiriyorum.

Abi android kullanıyoruz farkında mısın? Görsellik, özelleştirme bizim için önemli olmasa niye android kullanalım dimi ama? iphone alırdık. :)
Ben PowerAmp ile walkmanı özellik bakımından karşılaştırıyoruz sanıyordum. Başka telefonlarda düzgün çalışıp çalışmadığını değil. :)

Görsellik sadece müzik açmak için kullandığın bir uygulamada çok önemli değil bence kaldı ki zilyon tane tema var, evet Walkman daha güzel görünüyor ama sırf güzel göründüğü için daha iyi çalan bir uygulama varsa ona geçer misin? Senin telefonun Sony sana lafım yok benim zaten. Üçüncü parti olarak kuranlar niye kuruyor onu anlamaya çalışıyorum ki bir özelliği varsa ben de deniyim geçiyim güzelse diye :)

Bu akşamlık bu kadar yeterli bana iyi geceler dilerim forumun tadını çıkarın :)

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Demek istediğim oydu aslında. Baktım herkes ne telefonu varsa walkman yüklemiş. Sony cihazı olup da kullananı anlıyorum ama başka bir cihaza yükleyince eminim aynı tadı, sesi vermiyordur. One kullanıyorum ve PowerAmp'in beats ile birlikte iyi bir şekilde çalışması çok hoşuma gidiyor 10 band ekolayzırı olduğu için ünlü player'ların ekolayzırlarını aynen uygulayabiliyorum mesela Windows'daki KM Player'ın rock ekolayzırı mükemmel direk onu geçiriyorum.

Görsellik sadece müzik açmak için kullandığın bir uygulamada çok önemli değil bence kaldı ki zilyon tane tema var, evet Walkman daha güzel görünüyor ama sırf güzel göründüğü için daha iyi çalan bir uygulama varsa ona geçer misin? Senin telefonun Sony sana lafım yok benim zaten. Üçüncü parti olarak kuranlar niye kuruyor onu anlamaya çalışıyorum ki bir özelliği varsa ben de deniyim geçiyim güzelse diye :)

Bu akşamlık bu kadar yeterli bana iyi geceler dilerim forumun tadını çıkarın :)

Haklısın kardeşim iyi geceler :)

note8acemi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar arkadaşlar birşey öğrenmek istüiyorum bazı android uygulamalarda telefon özelliğine erişim istiyor bu nedir neden istenir

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Tapatalk simgesini ekranın köşesinde nasıl tutuyorsunuz öyle ufacık? =)

note8acemi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam telefon özelliği derken yanlış telafuz ettim galiba telefon aramaları için izin istiyor ve bir kaç kişiden duydum kendi telefonlarından bilgileri dışında çağrı yapılıyormuş...bu mümkünmüdür

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kök dizine bilgi yazmak için.
hocam telefon özelliği derken yanlış telafuz ettim galiba telefon aramaları için izin istiyor ve bir kaç kişiden duydum kendi telefonlarından bilgileri dışında çağrı yapılıyormuş...bu mümkünmüdür

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tango, viber gibi telefonla direkt ilgili olan uygulamalar dışında, sizden telefon izni isteyen, bilmediğiniz, güvenmediğiniz uygulamaları yüklemeyiniz.

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar bisey sorucamda bende galaxy s2 var ve ben s4 te olan touchwiz i cok begeniyorum acaba sadece bu touchwiz nasil yuklenir :) telefon rootlu custom rom yuklu

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaslar bisey sorucamda bende galaxy s2 var ve ben s4 te olan touchwiz i cok begeniyorum acaba sadece bu touchwiz nasil yuklenir :) telefon rootlu custom rom yuklu

Xda' da S2 kategorisi içinden "Themes and Apps" kategorisinde varsa vardır, yoksa daha portlanmamıştır.