Android Ana Ekranlarımızı Paylaşalım

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hangisini kullanayım bilemedim?

53kw.png
tpns.png

Şu üst köşedeki yuvarlak şarj ikonundan nasıl yapabilirim yardımcı olursan sevinirim.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0

01xÖMERx01

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kardeş bende android tabletin ekran fotosunu koyabilirmiyim tabi koyabilirsem bide yeni sayılırım foruma nasıl atcam

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kardeş bende android tabletin ekran fotosunu koyabilirmiyim tabi koyabilirsem bide yeni sayılırım foruma nasıl atcam

Koyabilirsin tabiki ekran resmini pcye attıktan sonra resmi upload yapman lasım imageshack gibi resim upload etme siteleri var ordan upload yapıp forum linkini buraya atarsan çıkacaktır resim.Umarım yardımcı olmuşumdur.İyi forumlar.

mseyitsahin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
HTC ONE.

[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://p1308.hizliresim.com/1d/8/r8yzq.png[/URL][/IMG]

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Xperia Z Ultra duvar kağıtlarını bu linkten indirebilirsin. Gerçekten heğsi birbirinden güzel. Bu arada benim yazılım sürümü 10.3.1.A.0.244 sanırım sen güncellemedin telefonu.
Yok hocam yanlış anlaşılma olmuş
Benim telefon z değil sp :D yinede sağol yardımcı olduğun için :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ha bu arada link yok mesajında.

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
s3ün kendi özelliklerini kullanmadıktan sonra neden custom rom kullanma gereği duyarsınızki :)

Ney mesela kullanamadığımız kendi özelliği? :) Kullandığımız rom Sammy tabanlı olduktan sonra tüm samsung özelliklerini de kullanabiliyoruz, Cyanogenmod, SlimBean gibi AOSP tabanlı romlarda ise dediğin doğru. Ama onlar da çok hızlı ve özelleştirilebilir ayrıca daha yüksek android sürümüne sahip.