sevket_19
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
Hangisini kullanayım bilemedim?
![]()
![]()
Şu üst köşedeki yuvarlak şarj ikonundan nasıl yapabilirim yardımcı olursan sevinirim.
Hangisini kullanayım bilemedim?
![]()
![]()
Şu üst köşedeki yuvarlak şarj ikonundan nasıl yapabilirim yardımcı olursan sevinirim.
kardeşim kilit ekranın da değişiklik yok herhalde değil mi ? bir de yeni duvar kağıtları geldi mi ? xperia Z ultranın duvar kağıtları ?
Rom'un seçeneklerinde var, honeycomb battery diye aratırsan bulursun ama discovery'e nasıl yaparsın bilmiyorum.
Buda benden olsun
general mobile discovery orjinal rom
şu ram'i falan gösteren kutucuk hangi uygulama söyler misiniz :mrgreen:
Discovery'nin çözünürlüğü 720x1280 değil miydi?
-----------------
SlimBean Build 8
![]()
şu ram'i falan gösteren kutucuk hangi uygulama söyler misiniz :mrgreen:
kardeş bende android tabletin ekran fotosunu koyabilirmiyim tabi koyabilirsem bide yeni sayılırım foruma nasıl atcam
evt 720p ekranı
Aynen site öyle yüklemiş bnde değiştirmedimSenin verdiğin ekran görüntüsü 450x800 de, yüklediğin site küçültmüş heralde.![]()
kardeşim kilit ekranın da değişiklik yok herhalde değil mi ? bir de yeni duvar kağıtları geldi mi ? xperia Z ultranın duvar kağıtları ?
Tamam sağolhayır kardeşim extra gelen bişey yok z ultranın duvarkağıtlarını netten indirdim zipli olarak
Tamam sağol![]()
Yok hocam yanlış anlaşılma olmuşXperia Z Ultra duvar kağıtlarını bu linkten indirebilirsin. Gerçekten heğsi birbirinden güzel. Bu arada benim yazılım sürümü 10.3.1.A.0.244 sanırım sen güncellemedin telefonu.
Yok hocam yanlış anlaşılma olmuş
Benim telefon z değil spyinede sağol yardımcı olduğun için
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ha bu arada link yok mesajında.
Hocam sp için en güncel sürüm hali hazırda 12.0.A.1.257 ve benim telefonun sürümü de buGüncelle sende artık telefonu hala eski sürümdemisin
Unutmuş olabilirim valla buyur
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2346140
Pardon kardeşim ben hala senin Xperia Z kullanıyosun zannetmiştimHocam sp için en güncel sürüm hali hazırda 12.0.A.1.257 ve benim telefonun sürümü de bugüncel yani telefon
link için sağol.
![]()
saolasın :laugh:evt 720p ekranı
Tem + CPu v2
buda linki : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sanels.tempcpuv2&hl=tr
Tamam kardeşim bilgi için sağolPardon kardeşim ben hala senin Xperia Z kullanıyosun zannetmiştimBide güncellemeler gelmeden www.ptcrb.com adresinden görebilirsin
![]()
Buda benim s3'ten![]()
![]()
s3ün kendi özelliklerini kullanmadıktan sonra neden custom rom kullanma gereği duyarsınızki![]()
Optimus Black Cyanogenmod 7, android 2.3.7, ics teması, pixel art clock
![]()