CAMBAZ
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 7
Site'nin anasayfası iyi hoşta,sayfanın belli bir süre ile yenilenmesini anlamıyorum.tamamen sayfayı yenilemek saçma geliyor."FORUMDAN SON BAŞLIKLAR" veya diğer ana başlık haberlerinin yenilenmesi için sayfanın tamamının yenilenmesi gereksiz.hem sayfa yenilendikçe ram kullanımında oynama yapıyor,ve onca flash reklamları rami boğabiliyor,tekrar tekrar flash dosyaları iniyor,vs....dandik bilgisayarı olan kişilerde eminim bunu farketmiştir.
kısaca önerim şudur ki;"FORUMDAN SON BAŞLIKLAR" veya diğer ana haberlerin değişmesi dışında sayfa olduğunca durması daha mantıklı.zor bişey değil dediğim.yeni konu veya yeni mesaj atıldığında o ilgili konu anasayfaya eklenmesi için sayfa yenileniyor.misal bu konuyu açtığımda sayfa tamamen yine yenilenecek.gereksiz bişey.bunu daha basite indirerek "İframe" tarzı yapıyla yenilenmesi daha mantıklıdır diye düşünüyorum..
kısaca önerim şudur ki;"FORUMDAN SON BAŞLIKLAR" veya diğer ana haberlerin değişmesi dışında sayfa olduğunca durması daha mantıklı.zor bişey değil dediğim.yeni konu veya yeni mesaj atıldığında o ilgili konu anasayfaya eklenmesi için sayfa yenileniyor.misal bu konuyu açtığımda sayfa tamamen yine yenilenecek.gereksiz bişey.bunu daha basite indirerek "İframe" tarzı yapıyla yenilenmesi daha mantıklıdır diye düşünüyorum..