Anakartımı nasıl yakabilirim?

Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nixc0r

Forumgezer
Emektar
Katılım
24 Şubat 2020
Mesajlar
5,964
Çözümler
12
Reaksiyon puanı
15,353
Puanları
113
Yaş
18
Babanın yerinde olduğum düşündümde sen çocuğun git bir bilgisayar al oynasın sevinsin diye sonra çocuğun beğenmesin ne kadar üzülür ya insan
 

Overclocked

Profesör
Katılım
2 Kasım 2020
Mesajlar
3,749
Reaksiyon puanı
4,580
Puanları
113
İyi anlamda mı değişik dediniz kötü anlamda mı anlayamadım fakat şu şekilde kısa bir özet geçeyim. Türkiyenin bu ülkelere yaptığı bu yardımlar aslında Ticaretin devam edebilmesi için yapılıyor. Somali gibi ülkelere ürün satan firmalarımız baya fazla. Bu ülkelerin batması bizim işimize hiç gelmez ayrıca birde akdeniz konusu var. Bu ülkeler Türkiyenin kendi ülkelerine askeri üs kurma iznini verdikleri an Akdenizdeki kontrolümüz artar. Buradaki askeri yoğunluğu iyi kontrol edebilirsek Yunanistanın Ege denizindeki yayılmacı politikasına askeri olarak daha sert bir şekilde karşı koyabiliriz. Kısacası biz onlara belki birkaç milyon dolar harcıyoruz ama karşılığında gelecek neslimize büyük bir yatırım yapmış oluyoruz. İleride yunanistanla yaşanabilecek bir deniz savaşında Akdeniz ve Akdenize bağlantı yolları kilit rol oynar. Çok basit detaylarıyla olay bu şekilde. Asgari ücretin artması teorisini de size matematiksel olarak ispatlayabilirim. Hem de bürokrat maaşlarını düşürmesini de içeren bir şekilde. Dediğim gibi çok basit bir matematikle hesaplanabilir.
İyi anlamda demiştim. Aslında bu olay Amerika-Türkiye ilişkisi gibi düşünülebilir.
 

cenkkkk

Doçent
Katılım
4 Temmuz 2019
Mesajlar
576
Reaksiyon puanı
373
Puanları
63
ft.png
 

Castaft

Doçent
Katılım
9 Haziran 2020
Mesajlar
928
Reaksiyon puanı
900
Puanları
93
Valla sen kaşındın ama baban bilgisayardan anlayan birisi ise sorunu anlar haberin olsun. O bilgisayar bir bilgisayarcıya giderse neden çöp olduğu net bir şekilde anlaşılır. BIOS update sırasında fişi çekmek iğne sokmak yanlış ekran kartı BIOS'u yüklemek rami çıkarmak falan hepsi belli olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst