Anakart Yandığını Nasıl Anlarım

aygezisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Beyler PC hiç açılmıyor ama ramlerin RGB ışığı yanıyor anakart yansa herahalde hiç yanmaz demi ışık açma tuşuna basınca da fanlar ufak heraket ediyor sizce sorun ne

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Beyler PC hiç açılmıyor ama ramlerin RGB ışığı yanıyor anakart yansa herahalde hiç yanmaz demi ışık açma tuşuna basınca da fanlar ufak heraket ediyor sizce sorun ne
İçeride yanık kokusu var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kapasitörlerde şişme var mı ?

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Anakart yansa zaten yanık kokusunu almanız gerekir.Bilgisayarın içini açıp baktınız mı anakarta yanık var mı diye?
Eğer yanık yoksa anakarttan ziyade sorun başka yerdedir.

aygezisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Güç Kablolarını bir kontrol edin.
Hepsini şimdi ettim hepsi olduğu yerde kullanma kılavuzunada baktım silgiylede sildim ramları

Anakart yansa zaten yanık kokusunu almanız gerekir.Bilgisayarın içini açıp baktınız mı anakarta yanık var mı diye?
Eğer yanık yoksa anakarttan ziyade sorun başka yerdedir.
Bir koku varda kablo kokusu gibi çok zayıf bir koku anlamadım böyle burnumu iyice sokuyorum bazen gelip bazen gelmeyen bir koku aşırı zayıf bir koku ama

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Hepsini şimdi ettim hepsi olduğu yerde kullanma kılavuzunada baktım silgiylede sildim ramları

Bir koku varda kablo kokusu gibi çok zayıf bir koku anlamadım böyle burnumu iyice sokuyorum bazen gelip bazen gelmeyen bir koku aşırı zayıf bir koku ama
Bilgisayarınız bir bütün halinde mi aldınız? yani toplama pc değil mi?Izoly,Turbox gibi bir marka mı?

aygezisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bilgisayarınız bir bütün halinde mi aldınız? yani toplama pc değil mi?Izoly,Turbox gibi bir marka mı?
Game tech kasa ama komple toplama am4 anakart arkadaşım kendisine topladı bu sistemi onda çalıştı ama marka farklılığı var onun anakart benimkiyle görünüş aynı ama onunki MSI galiba benimki gigabeyt onun işlemci AMD Ryzen 3 3100 benimki ryzen 5 3600 onun haricinde bir fark yok bide onun power güçsüz bir power benimki 650w