Ana Sayfadaki Yazıların Sayfalandırılması Hakkında

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle hepinizin bayramını kutlarım.. :)

SDN'e Önerime gelince; sdn'in bu içerik sayfalama konusundan dertli olduğumu belirtmek isterim.. yazı tek resimden oluşan parçalara ayrılmış ve okumak gerçekten çok zor.. bu parçalı görünümün altına opsiyonel olarak seçebileceğimiz "Tümünü Tek Sayfada Oku" gibi bir alternatif eklerseniz çok sevinirim..
"Yazıcı" görünümü de bir yere kadar idare ediyor.. flash vs diğer objeler görünmediği için incelemelerde çok kötü oluyor..
Yönetim, lütfen bu mesajımı dikkate alın çünkü gerçekten bundan rahatsız oluyorum/ diğer kullanıcıların da rahatsız olduğunu düşünüyorum..

Ayrıca portaldaki yazıları foruma da taşıyorsunuz.. Bizlere de yorum yapmamız için güzel bir olanak.. ama yazıyı anasayfada görmeyip forumdan da okumak isteyenler olabilir.. bu durumda forumdaki yazının sonunda link vermek yerine Ajax ile isteğe bağlı yazının diğer bölümlerini de yükleyen bir sistem yapmanız çok daha iyi olur.. belki ilk önerim kadar basit olmasa da en azından bir fikirdir ve webmaster'larınızın bu işten başarıyla kalkabileceğiniz düşünüyorum..

Not: Ayrıca bu konuyu "dileğinizi şuraya belirtin, konu kilit" gibi bahanelerle kapatmazsanız çok sevinirim..

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Bende hiç sevmedim ama onlar arama motorlarında daha kolay bulunması için konulmuş galiba.Kaldırılırsa güzel olur.

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bende hiç sevmedim ama onlar arama motorlarında daha kolay bulunması için konulmuş galiba.Kaldırılırsa güzel olur.
İsteğim Kaldırılması değil, en azından en alta "Tümünü tek sayfada oku" gibi seçenek sunulsun diyorum.. Birçok donanım/yazılım/teknoloji sitesinde de zaten yazılar parçalar halinde ama en altta da belirttiğim tarzda biir seçenek oluyor genelde..

Daha doğrusu bir konuyu okuyabilmek için 20 kere linke tıklamak zor geliyor. belki hit için yapılıyodur ama gerçekten 2006'dan beri takip eden bir kullanıcı için çokkötü bir durum..