AMD'den Ödüllü Anket - Athlon X2 7750 Black Edition İşlemci Kazanma Şansı

Neden Çift Çekirdekli Athlon X2 7750'yi tercih etmelisiniz?

• Black Edition serisinin üstün overclock kapasitesinden dolayı.

Kullanılan: 115 15.2%
  • Çift çekirdekli işlemcilerde yüksek performansa sahip olduğu için

Kullanılan: 87 11.5%
  • AMD Over Drive ve Fusion ile acemilerin bile performansı artırabilmesinden dolayı.

Kullanılan: 75 9.9%
  • Hepsi!

Kullanılan: 481 63.5%

• Kullanılan toplam oy
    758

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Oyumu kullandım, intel'i daha üstün görüyorum aslına bakarsanız şu ana kadarki deneyimlerime göre. Core 2 duo serisi i amd den intele geçişim olmuştu fanatiklik haline geldi diyebilirim. Pek bilgim yok yeni nesil AMD işlemcilerde, eskilerinde ufak tefek sorunlarım çıkmıştı.

Bu yoruma 5 yildiz takarim ben iste budur, acikca soylemis adam dusunduklerini.
gul yagi sendrmu yasatmiyor bizlere :D :icon_:

☻/|sDn|
/▌
/ \

fatihmengu89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bazı nedenlernden dolayı intel işlemci kullanıyorum. ama bana sorarsanız amd işlemciler performans bakımından intelle aynı fakat fiyatı intelden daha düşük olması genel tercih sebebi. daha az tercih edilmesinin sebebine gelirsek pazarlama teknikleri intelinki kadar gelişmiş değil. Apple'la yapılan anlaşması inteli, amd nin iki üç adım önüne geçirdi. Bi diğer neden ise satılan hazır bilgisayarların hemen hemen hepsinde intel işlemci var. Alan adam zaten profesyonel bir bilgisayarcı olmadığı için işlemciyi değiştirme yada işlemci performansı gibi konulara fazla girmediğinden mecbur intel kullanıyo. bilgisayar kullanıcılarının çoğu işlemcinin anakart olduğunu sanıyo. Bence AMD pazarlama tekniklerini geliştirse çok daha fazla satış falan yapabilir. Fiyatları gerçekten çok ucuz.

viyaduk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İntel'in her zaman AMD'den üstün olduğunu düşünüyorum.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Vallaha bende ne diyim intele sadece arkadaşlardan aldığım birkaç performans düşüklüğü yüzünden geçmiyorum yoksa bende geçerim AMD şuan dediğim gibi amd athlon 64 3200 işlemcim en az AMD athlon 64 x2 4600 ve üzeri işlemcilerle çalışacak oyunu kasmadan çalıştırmıştı.Benim en büyük performansı süper dediğim şeylerden bir örnek.Arkadaşta intel core 2 duo gta 4ü kasmıştı arkadaş 4 cd 1 saat 1.5 saat bekledi anca yüklendi sonra oyuna girmiş donuk donuk 1 ayağını 2 saniyede atıyor gibiymiş.Onun için her zaman AMD diyorum.Şu 2 işlemciden birini kazanamassam ya da diğerini gidip işlemci alıcam benim anakarta uymassa da anakartı değiştiririz ya uf boşa 400 500 tl.Şu işlemciyi bir kazansam zaten iş bitecekte işte.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
ExCeLLeNT post kasma yolunu bulmuş...
Konu altında her 2-3 sayfada ExCeLLeNT ismini görebilirsiniz...

catchmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bizde şansımızı deneyelim bakalm.bende amd kullanıyorum ama bnmki biraz mazide kaldı:)

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Windows Experience Index puanı 5.6, fiyat performans oranı olarak bu işlemci üzerine bir tane daha yok, özellikle oyun perfrmansı fiyatına göre çok çok çok iyi, uygun fiyatlı yeni bir işlemci düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim..

polisssamet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Hic AMD islemci kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım da gördügüm kadar harika bi şey

Ju1i@~

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hediye güzel. İşlemci X2 serisi diye geçiyor ama Phenom'dan kırpılma, 2MB L3 cache belleği var, çarpan kilidi açık, saat hızına rahat 600 MHz ilave edilebiliyormuş. Hız aşırtma yapmasanız serin çalışıyor. Üstelik hepsi 100$'a. Bu sıralar bir PC topluyorsanız aklınızda bulunması gereken bir CPU.

En azından masaüstü işlemcilerde AMD tercih edin ki firma rekabet edebilsin. Intel taşınabilir sistemlerde açık ara önde ve Mac platformunda rakipsiz. Başka birçok teknolojide söz sahibi. Mikroskop bile ürettiler. Ekran kartında da ATI diyorum. Adamlar uzun süredir kart çıkarmıyorlar ama onda da Intel önde.

Bir de, son seçenekteki yazılımları bu işlemciye sahip herkes kullanamayabilir. AMD OverDrive için AMD 7 serisi yonga seti (780 ve üzeri, 740'da bile çalışmıyor) Fusion için de yine AMD/ATI ekran kartı kullanmak şart.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Adminler de katılabiliyor mu Berkin Bey?

:D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Yok abi ya önümüzü kesme adminsin zaten her yeri geziyorsun neler alıyorsunuz gidip hd4890 alıp inceliyorsunuz eh tabi sizde bol para var o zaman boşa şansımızı kesme diyecem ama abi istersen sor yani kızma ama katıl bence kazanırsın sonra seçip birine verirsin belki.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Yok abi ya önümüzü kesme adminsin zaten her yeri geziyorsun neler alıyorsunuz gidip hd4890 alıp inceliyorsunuz eh tabi sizde bol para var o zaman boşa şansımızı kesme diyecem ama abi istersen sor yani kızma ama katıl bence kazanırsın sonra seçip birine verirsin belki.

180 derecelik bir sapma var mesajında.:D

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Önce 180, sonra 360 derece var gerçekten :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Vay be 573 kişi oy vermiş şimdilik.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
amd yi her zaman tek geçerim. işlemci dedin mi amd den şaşmicaksın...:icon_:

hollywood29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
intel kullanıcısıyım ancak amdnin son çıkardığı işlemciler hem overclock hemde fiyat bakımından cazip geliyor yeni bilgisayar kuracaklar amd'yi es geçmemeli

laztopak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2 senedir Amd kullanıyorum. fiyat / performans olarak çok güzel işlemcileri var ve kim benden sistem toplamamı istese AMD topluyorum :) çünkü 3 çekirdek 2 çekirdekten daha iyidir :D:D

binaryy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
amd nin bu işlemcisini beğeniyorum fiyat/performans acısından intele göre daha iyi
bence alınabilecek bir işlemci

catia_1848

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben bi notebook alacamda daha önce intel kullanıyordum amd almaya karar verdim amd nin performansı masaüstülere göre nasıl? ısınma problemi hala varmı?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Adminler de katılabiliyor mu Berkin Bey?

:D

Abi yani demek istediğim şu kızma ama.

Sizde para çok var ki olmasaydı uzak yerlere Almanya'ya gidemezdiniz.Sonra gidip kaç para verip kartlar inceliyorsunuz incelemeyi koyuyorsunuz Allah razı olsun abi de yani canın sağolsun ama yani bu kadar para varken sizde bizde hiç para yok yani nasılsa para var sen kendinde alırsın onu demek istiyorum.Ama biz alamayız belki forumun yarısı alamaz o işlemciden onun için diyorum abi senin imkanın var.Yoksa istersen katıl abi valla ben anlamam sor Berkin abiye alsın seni ankete.Emir veriyormuşum gibi oldu istiyorsan katıl abi bunu diyecem o kadar yani bizim imkanımız yok senin imkanın var ondan katılma diyorum yani.

Bak kardeş yemin ettim en iyi performansı AMD de gördüm eh tabi diğer parçalarında etkisi oluyor ama en iyi performans AMD de gördüm.Mesela intel core 2 duo 200 küsür fiyattayken AMD athlon x2 5600 170 180 küsür fiyatta hemde neredeyse daha fazla performans ile.Notebookuna AMD al derim kardeş.Fiyat performans hız olarak AMD uygun.

maho80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben hala amd athlon 64 kullanıyorum. Tek bir sorun yaşamadım 4 yıldan beri. Bence tartışılmaz...

ömerceyhun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neredeyse 2 yıl oldu pc alalı işlemcimden çok olmasada memnunum işimi görüyor ama amd iş görür mutlaka deneyin pişman olmazsınız

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ExCeLLeNT ya ciddi ciddi cevap yazıyorsun anlamadım bi de yemin ediyorsun alt tarafı bi işlemci için her sayfada 1 ya da daha fazla yorum. Daha fazla yorum yapana vermiyorlar hediyeyi hatta yorum bile yapmana gerek yok sadece oy kullanman yeterli anladığım kadarıyla yaşında ufak bu davranışların forum içinde değerini düşürür birde kimin ne kadar kazandığı önemli değil ne seni ne beni ne de bir başkasını bağlar ;) umarım daha fazla saçmalamaya devam etmezsin :D

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
ilk bilgisayarım amd işlemciye sahipti.Çok güzel verim alıyodum.Bayaa bi idare etti beni.Ne oyunlar bitirdim kendisiyle...

crazy58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
amd yi severim ama hala intelle arasındaki farkı kapatamadı herne kadar phenom II lerle cıkış elde etselerde core i7 ye yetişemediler ama umarım bana cıkar inşallah yarabbim cok ihtiyacım var

synone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk işlemcim dışında tümü AMD herkese de tavsiye ediyorum kesinlikle kat kat üstün ve güçlü ve de ucuz.

hykanus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben amd nin ekran kartını kullanıyorum ve çok memnunum, ekran kartını yeni aldım ve oyunlara girerken eskisine oranla çok hızlı giriyor ve bütün oyunlarıda kaldırıyor işlemcimde p4, durum bu şekil olduğununa göre amd ye ben askerlikten sonra mutlaka geçiş yapacağım, dönüşte şöyle amd yongalı cirllop gibi bide anakart aldımmı değme keyfime.