AMD'den Ödüllü Anket - Athlon X2 7750 Black Edition İşlemci Kazanma Şansı

Neden Çift Çekirdekli Athlon X2 7750'yi tercih etmelisiniz?

• Black Edition serisinin üstün overclock kapasitesinden dolayı.

Kullanılan: 115 15.2%
  • Çift çekirdekli işlemcilerde yüksek performansa sahip olduğu için

Kullanılan: 87 11.5%
  • AMD Over Drive ve Fusion ile acemilerin bile performansı artırabilmesinden dolayı.

Kullanılan: 75 9.9%
  • Hepsi!

Kullanılan: 481 63.5%

• Kullanılan toplam oy
    758

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ya ikidir yorum gönderemiyorum deli oldum. 10 yıldır amd kullandım. f/p ürünleri bakımından amd avantajlı. yalnız 4 çekirdekte artık inteli geçsin istiyorum. ilk çıkarttığı 4 çekirdekli işlemcilerde istenilen performansı veremediği için intel q9550 aldım. değişim şart oldu.

Sen bastan kaybettin iste :D :D :D :D
Odulu unut :mrgreen:

bariskilic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaklaşık 6 senedir AMD Athlon XP kullanıyorum, son derece memnunum ama artık güncelleme vakti geldi. İlk hedefim bir Athlon X2 7750 almak ve hızın keyfini çıkarmak...
Ayrıca intel almayı düşünenlere bir kez daha düşünmelerini tavsiye ediyorum.

2Shane

Asistan
Reaksiyon puanı
0
işlemcim amd biraz eskide olsa seviyorum bilmiyorum neden :)

tiko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 yıldır AMD kullanıyorum.
Yok ısınma sorunuymuş yok çabuk bozuluyormuş yok intel daha hızlı daha iyiymiş falan filan diyenlere inat özelliklede tekelci firma intel'e inat aldım AMD Athlon'umu. Günümüzde biraz yavaş kalmış olabilir çift çekirdekli ve 4 çekirdeklilerden sonra ama işimi görüyor.

ttytt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AMD 2.4 kullanıyorum biraz geri kaldık çıkarsa terfi edecez bakalım bekliyorum sabırsızlıkla

Antediluvian

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İntelden vazgecmem ama Amdnin son yıllarda gerek etrafımda gerekse katıldığım seminerlerde cok yüksek performans sağladığını duyuyorum
elime gecmedi ama sayenizde gecerse Kullanır İntelin Boynunu Bükebilirim.. :)

murat1696

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk Sempron lardan bu yana Amd işlemci kullanıyorum. Gerek ısınma, gerek fiyat, gerek performans açısından bence Amd. Şuan x2 4000+ kullanıyorum, x2 7750 black edition işlemciyi kullanmak da güzel olurdu.

ahmetfuat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk göz ağrım ne deyim başka. Daha da değiştirmedim.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
12 yıldır sıra ile kullandığım amd işlemcileri sıralıyim bakalım benden çok kullanan varmı :D

amd athlon k6 500
k6 800
k7 1200
k7 1400
k7 1600
k7 1800
k7 2000
k7 2200
k7 2500
k7 3000+
k7 3800+
athlon x2 4000+
athlon x2 4400+
athlon x2 4800+
athlon x2 5200+
athlon x2 6000+
phenom x4 9550 (şuan kullanıyorum)

Raito

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 6 aydır AMD Phenom X3 kullanıyorum gerçekten harika bir işlemci. Daha öncesinde Intel denemiştim ancak amd 'nin performansı gerçekten başka. Masaüstünde AMD'den böylesine memnun iken laptop alırken AMD yerine baska bir işlemci düşünmedim hiç. Geçtiğimiz hafta AMD Turion X2 işlemcili bir HP laptop satın aldım ve performanstan gayet memnunum.

Athlon X2 7750 Black Edition
' a gelicek olursak, işlemcinin piyasaya çıkarken hakkında yapılan bazı yorumları okumuştum. Daha sonra bir kaç inceleme denk gelmişti göz ucuyla bakmıştım. Aklımda kalan pek birşey yok ama overclock için mükemmel bir işlemci oldugunu hatırlıyorum. DRAM ve FSB'yi birlikte kullanabilen bir işlemci. Sonuç ; elbette mükemmel =)

Oyumu kullandım. Umarım şanslı olurum ve Black Edition ailesinden bir işlemciyi deneme fırsatım olur. Ekstradan böyle bir işlemcim olsa yeni kasa toplamak zorunda kalırdım heralde =)

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yaklaşık 2 yıldır kullanmaktayım amd atlon64x2 dualcore 4400 ekran kart radeon x1550 cok ıyı performans oyunlarda sorunsuz artı maliyet az paraya guclu pc yeni bir pc alsam tekrar amd derim

LaMuCi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
uzun zamandir amd kullaniyorum her konda cok memnunum.

newology

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha önce amd işlemcim olmadı. Eğer kazanırsam ben de öğrencilerime amd hakkında daha doğru ve iyi anlatımlar yapabileceğimi düşünüyorum. Yeterince inceleme şansım olacak :))

gufran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
amd bir ay kullanma şansım oldu.. Oyunlarda diğer işlemcilere göre daha ii olduğunu duymuştum.. gerçektende öyle.. sizi yolda bırakmaz.. amd ye devam :)

unknownrealmman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
yıllardır amd kullanıyor ve kullandırıyorum
fiyat/performans açısından şiddetle tavsiye ederim

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Burdaki mesajlari not aldim birgun Intel anketi yapilirsa AMD'ci leri gorurum ben :mrgreen:

fako.as

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaklaşık bir yillik kullanıciyım daha önce hiçte pc kullanmamıştım eski bir masa üstü pc arkadaşım isatanbuldan yolladı msn den görüşüz falan takılırsın dedı başıma iş aldıgımın farkındaydım ançak bunun yanında bir mödeme ihtıyaç oldu ve mecburen onuda aldık fakat pc eski oldugundan dolayı sürekli donma ve kendılıgınden kapanma oluyordu dedim nasılsa eskıya bunun adam akıllı içerısene girdım hertarafını söküp taktım çalışacagından hiç ümitlı deyıldım ama aksılıge bakarmısın çalıştı bu şekılde pc söküp parçalamayı ögrendim ve işi bilenlere danışarak amd ana kart ve amd x2 dual core 5200 ve bunun yanında bir mb ram aldım ve kendım montajladım windows xp professional li kurdum ve vallahı öyle bı çalışıyorki şaşarsınız bundan bir yıl önce kilavyenin tuşlarına bile harfleri arıyorken kendı başıma pc topladım yani pilot öldü üçagı yolculardan biri hava limanına indırdi

Smtasln

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben kullanmadım ne olduğunuda bilmiyorum ama AMD ismi bile beni çekiyo! BEN İŞLEMCİYİM diyo!

omasozturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha önce intel kullanıyordum ilk başlarda sıkıntı yok gibiydi. Sonra bir çok sorunlar verdi. Şimdi 4 senedir AMD işlemcileri tercih ediyorum. Bence iyi çalışıyorlar. En önemlisi AMD verdiğim parayı son damlasına kadar hakediyor...

ahmetbim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tercihim AMD bilgisayar almak isteyene de genellikle AMD tavsiye ediyorum.

mdogancay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben işim gereği ne yazıkki AMD işlemcileri ile çalışamıyorum. İleri teknolojili yazılım ve donanım ürünleri geliştiriyorum çoğuda intel teknolojilerine dayalı. (biraz itiraf gibi oldu :D) ama yinede rekabet kalite ve fiyat avantajı getirir. AMD hep desteklediğim bir firma olmuştur. Selamlar :)

herosaso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
amd'nin içinde bulunduğu mali sıkıntılardan bir an önce kurtulmasını temenni ediyorum işlemci pazarında rekabet son kullanıcı için olmazsa olmaz:)

ibraaam86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaklasık bes yıldır amd ıslemcı kullanıyorum fıyat perfonmans olarak oldukca ıı bence o yuzden her zaman amd:)

mors300

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S.A beyler
FARK VAR AMD VAR
AMD HEM PERFORMANS HEMDE FIYAT BAKIMINDAN ÖNDE ANCAK AMD NİN YETERİNCE REKLAM YAPAMADIĞI KANAATİNDEYİM YETERİNCE REKLAM YAPARSA TEKNOLOJİ BAKIMINDAN DA BIRILERINI GERIDE BIRAKACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM ....
HAYDİ KALIN SAĞLICAKLA...

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
üye sayımız baya artmış :D

amd deki tercihim overclockla uğraşmadan , fiyat / performans oranını da göz önüne alarak intele göre daha hesaplı olmasıdır.

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Uzun süre AMD işlemci kullanamasam da birçok işlemcisinde 'çarpan değiştirerek' overclock yapma imkanı olduğundan AMD işlemcileri seviyorum. :D Fiyat konusundaki başarısı tartışılmaz.

Herkese başarılar.

yuksek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bir amd kullanıcısıyım bir üst modele terfi iyi olurdu.

d-delete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdiye kadar hiç overclock yapmadım. Hiç amd de kullanmadım. Ama Amd'de over clock'un daha rahat olduğunu duymuştum. Zaten o seçeneği seçtim. Sırf o yüzden yani