AMD mi? İntel mi?

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
İhtiyaç duyduğun hıza ve bütçene göre hangisi uyuyorsa onu seç ikiside iyi

Leop

Asistan
Reaksiyon puanı
3
AMD hiç kullanmadım ama Intel'den de hiç şikayetçi olmadım :D

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
İntel daha kaliteli. AMD ye söyleyecek sözüm yok süper çip üretiyorlar artık elimde ekran kartı kalmadı çipleri patlaya patlaya bir hal oldu en son ki hali buyrun.

ZwjdIl8.png

AMD çipleri çiyuffff diye patlıyor kulağa çok hoş geliyor ama işte ne yapacaksın AMD sonuçta

S

SDN Okuru

SDN Okuru
uydurma sen bir şey yapmasan bir şey olmaz... intel kölesi...

shey42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
amd mi intel mi demek FB mi Gs mi gibi biişey demek :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
İntel daha kaliteli. AMD ye söyleyecek sözüm yok süper çip üretiyorlar artık elimde ekran kartı kalmadı çipleri patlaya patlaya bir hal oldu en son ki hali buyrun.

ZwjdIl8.png

AMD çipleri çiyuffff diye patlıyor kulağa çok hoş geliyor ama işte ne yapacaksın AMD sonuçta

amd bir kendini düzeltemedi gitti senin mesajın altındaki sdn okuzu bizim the-grudge ne edepsiz olmuş amd için halbuki onunda cpu intel t2330 gpu x3100 amd yok onda.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
amd bir kendini düzeltemedi gitti senin mesajın altındaki sdn okuzu bizim the-grudge ne edepsiz olmuş amd için halbuki onunda cpu intel t2330 gpu x3100 amd yok onda.

Boş yorumlara cevap vermiyorum abi bunlar birşeyler bildiğini sanıyor kulaktan dolma bilgiye sahip daha işlemcinin ne görev yaptığını doğru düzgün bilmeyen çocuk modeller.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Boş yorumlara cevap vermiyorum abi bunlar birşeyler bildiğini sanıyor kulaktan dolma bilgiye sahip daha işlemcinin ne görev yaptığını doğru düzgün bilmeyen çocuk modeller.

yalnız o oküz kardeşim öküz intel düşmanı apple düşmanı benimle aynı yaşta ayıcık.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

ZwjdIl8.png

çiyufffffff nedir ? :D ahahaha çok güldüm ya :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Vallaha arkadaşlar bende intel veya amd takıntısı yok ama intel ile nvidia'nın performansı amd ile nvidianın performansından daha iyi diye biliyorum.

İşlemci olarak intel bana göre daha iyi her zaman testlerde intel falan kullanılıyor, hazır bilgisayarlarda intel kullanılıyor kısaca intel güzel amd'de de iyi ama intel kadar değil ve sorunlu çipleri var.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
çiyufffffff nedir ? :D ahahaha çok güldüm ya :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Vallaha arkadaşlar bende intel veya amd takıntısı yok ama intel ile nvidia'nın performansı amd ile nvidianın performansından daha iyi diye biliyorum.

İşlemci olarak intel bana göre daha iyi her zaman testlerde intel falan kullanılıyor, hazır bilgisayarlarda intel kullanılıyor kısaca intel güzel amd'de de iyi ama intel kadar değil ve sorunlu çipleri var.

Yakında aldığın karttan duyarsın merak etme :)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Tabi ki Intel. Intel çok çok ileride teknoloji bakımından da bunu yeni Maclerde ki az elektrik harcayan işlemcisine istinaden söylüyorum.

Tam idrak edebilmeniz için şöyle söylim Intel=Apple AMD=Samsung'dur.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Tabikide İNTEL.!
İntel= Qualcomm , Amd= MediaTek gibi.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Intel alir ama amd nin gpulari nvdiayi oyunda alir cunku oyunlar amd icin uretilir aslinda.Nvdia vs amd dersen amd ama intel vs amd dersen intel tabikide

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Tabi ki Intel. Intel çok çok ileride teknoloji bakımından da bunu yeni Maclerde ki az elektrik harcayan işlemcisine istinaden söylüyorum.

Tam idrak edebilmeniz için şöyle söylim Intel=Apple AMD=Samsung'dur.

İnteli dönüp dolaştırıp apple'a bağladın ya helal olsun :D ve samsung'u da unutmamak lazım gece gece iyi güldürdün bak güzel tespit :)

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Intel = asus. AMD = diskavri. Alin bende benzetme yaptım.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
intel = confickerbelasi amd = the-grudge...

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Bütçen el veriyorsa tabiki İntel. Nerden bakarsan bak Oyun, render, vs.vs. Bütçen kısıtlıysa AMD işlemci artan para ile güzel bir ekran kartı.

le_vlo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bütçene göre al. İkisi arasında intel daha iyi ama amd de kötü değil.

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bu saatten sonra 32nm işlemciye para veren aptaldır 1 sene sonra o ucuza aldığı işlemcinin faturasını elektrik faturasından ödüyor insanlar farkında olmadan :D 84w nerdee 225w nerde

intel1111

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bu amd alma elektrik faturasından batarsın masallarıda sıkmaya başladı eve zamanında yepyeni 2. bilgisayar geldi sistemde i7 3950x nvidia 580 elektrik faturasında en ufak bir değişiklik dahi olmadı, kuruşu hesaplıyorsanız orasını bilemem, benchmark testlerinin aynı hızda 2 işlemciden intel önde gösterilmesini sağlayan fırıldaklık olduğu ortaya çıktığından intel fanlar elektrik faturası senaryosuna sarıldılar. ki bakırköy`deyiz sanırım zengin semti olarak görüldüğünden sudan elektriğe kazık üzerine kazıklandığımız bir yerdeyiz birde, ben elektrik faturası masalının hurafe olduğunu belirteyimde kazıklanıp kazıklanmamak yine sizlere kalmış

evet intel amd`den kesinlikle hızlı ama 4-5 fps gibi gözle fark edilmesi imkansız ufak fark için 2 misli ödeyerek sağılmaktan rahatsız olmuyorsanız orası sizin bileceği iş

benchmark test sonuçları yanında yanlışlıkla gerçek zamanlı karşılaştırma sonuçlarını yayınlayıp benchmark kelpazeliğini ortaya çıkaran donanım sitesine ivy bridge işlemcisini göndermeyerek cezalandıran bir firmadır intel!

donanım sitesinde yapılan testte i7 3960, 2600k, 2700k benchmark testlerinde alışıldık üzere amd %50 fark atar iken gerçek zamanlı karşılaştırmada intel`in 2012 üretimi 1200 dolarlık işlemcisi amd`nin 2008 üretimi 170 dolarlık işlemcisinden 4-5 fps önde olabilmesi karşısında intel adına ben utandım!

ama winrar ölçümünde amd`ye %50 fark attı gerçekten 1200 dolara bedel bir detay! :D

sözü şimdi olayı anlamamazlığa vurup milyonlarca kez tekrarlatıp işi tartışmaya döndürüp forumda ceza alma fırıldaklığına soyunacak, bir başkası tarafından da dediklerim yine benchmark testleri ile yalanlanmaya çalışacak intelfanlara çabaları için bol şans, bu çabaları için intel`den madalya almalarını dileklerimle yazımı sonlandırıyorum

intel1111

Asistan
Reaksiyon puanı
4
İnteli kötüleyen kişinin nickine FOR :)

:) kötüleyen değil hakkında gerçekleri yazan bu bir

ikincisi ben eski intelciyimdim zaten intel kullanıcısıyım ve 800 dolara bir sattığı işlemcisinin 5 sene sonra internete girmeye bile gücü yetmemeye başladığı kazığını yemiş birisiyim! ;)

daltonlar3

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Şöyle söyleyelim. Oyun için Amd tercih et. Ha ben oyun oynamam amd'yi ne yapacam dersen intel al.

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
:) kötüleyen değil hakkında gerçekleri yazan bu bir

ikincisi ben eski intelciyimdim zaten intel kullanıcısıyım ve 800 dolara bir sattığı işlemcisinin 5 sene sonra internete girmeye bile gücü yetmemeye başladığı kazığını yemiş birisiyim! ;)
Siz 800 dolara aldığınız 5 sene önceki işlemciyi internete girmekte sıkıntı yaşadığını iddaa ediyorsunuz.Hiç yazılımınıza kasa temizliğine göz attınız mı ?
800 Dolara 5 sene önce ne aldınız bunuda yazarsanız iyi olur sallama rakamlar ile ortaya birşeyler atmayın