Soru RTX 4060'lı PC mi? PS5 mi?

Sorsavuş

Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır.
Reaksiyon puanı
46
Sizce RTX 4060 8GB VRAM ya da fiyatı ona denk olan bir ekran kartı içeren bir PC mi almalıyım? Yoksa PS 5 (normal (pro olmayan)) mi almalıyım? Siz olsaydınız hangisini alırdınız? Neden?

Edit: Sadece oyun oynayacağım. Başka bir şey yapmayı düşünmüyorum.

Son düzenleme:

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
pc de daha çok oyun var mod yükleme gibi seçeneklerinizde var .

PS de nerdeyse tüm büyük bütceli oyunlar çıkıyo sadece düşük bütceli oyunları oynamakta zorluk çekersin oyun önce tutucakda sonra ps e gelicek o biraz can sıkarı o kadar.

birde arkadaşların hangi cihazları kullanıyo ona görede seçimini yapabilirsin.

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,330
Ne tarz oyunlar oynadığın önemli. Ben FPS tarzı oyunları severim, PS aldığıma pişman olmuştum mesela.

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,299
Eskiden konsola özel oyunlar vardı (God of War, Uncharted, The Last of Us gibi). Ama artık bu oyunlar bilgisayarda oynanabilir hale geldi.

Bununla birlikte konsol alırsan tek masrafın konsol fiyatı olmayacak. Oyunlara para vermek zorundasın zira konsol korsan oyunu engeller. İlaveten online oynamak istersen bir de PS Plus vb. abonelik de alman lazım.

Bilgisayarda ise korsan seçeneği var. Oyunlara para vereceksen bile en azından online oynamak için ilave ücret ödemezsin.

Ayrıca bilgisayarı istediğin gibi özelleştirebilirsin. Ama konsolun parçalarını değiştiremezsin.

Son olarak, konsolun bir bilgisayar kadar iyi grafik kalitesi sunmadığı birtakım oyuncular tarafından tecrübe edilmiş.