Teknolojik Onur
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 7
Başlıkta belirttiğim gibi hangisini almalıyım? Hangisi kaliteli?
İntel daha kaliteli. AMD ye söyleyecek sözüm yok süper çip üretiyorlar artık elimde ekran kartı kalmadı çipleri patlaya patlaya bir hal oldu en son ki hali buyrun.
![]()
AMD çipleri çiyuffff diye patlıyor kulağa çok hoş geliyor ama işte ne yapacaksın AMD sonuçta
amd bir kendini düzeltemedi gitti senin mesajın altındaki sdn okuzu bizim the-grudge ne edepsiz olmuş amd için halbuki onunda cpu intel t2330 gpu x3100 amd yok onda.
Boş yorumlara cevap vermiyorum abi bunlar birşeyler bildiğini sanıyor kulaktan dolma bilgiye sahip daha işlemcinin ne görev yaptığını doğru düzgün bilmeyen çocuk modeller.
çiyufffffff nedir ?İntel daha kaliteli. AMD ye söyleyecek sözüm yok süper çip üretiyorlar artık elimde ekran kartı kalmadı çipleri patlaya patlaya bir hal oldu en son ki hali buyrun.
![]()
AMD çipleri çiyuffff diye patlıyor kulağa çok hoş geliyor ama işte ne yapacaksın AMD sonuçta
çiyufffffff nedir ?ahahaha çok güldüm ya
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Vallaha arkadaşlar bende intel veya amd takıntısı yok ama intel ile nvidia'nın performansı amd ile nvidianın performansından daha iyi diye biliyorum.
İşlemci olarak intel bana göre daha iyi her zaman testlerde intel falan kullanılıyor, hazır bilgisayarlarda intel kullanılıyor kısaca intel güzel amd'de de iyi ama intel kadar değil ve sorunlu çipleri var.
Tabi ki Intel. Intel çok çok ileride teknoloji bakımından da bunu yeni Maclerde ki az elektrik harcayan işlemcisine istinaden söylüyorum.
Tam idrak edebilmeniz için şöyle söylim Intel=Apple AMD=Samsung'dur.
İnteli kötüleyen kişinin nickine FOR![]()
Siz 800 dolara aldığınız 5 sene önceki işlemciyi internete girmekte sıkıntı yaşadığını iddaa ediyorsunuz.Hiç yazılımınıza kasa temizliğine göz attınız mı ?kötüleyen değil hakkında gerçekleri yazan bu bir
ikincisi ben eski intelciyimdim zaten intel kullanıcısıyım ve 800 dolara bir sattığı işlemcisinin 5 sene sonra internete girmeye bile gücü yetmemeye başladığı kazığını yemiş birisiyim!![]()