Amd mi alayım İntelmi ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wagapon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

perganon

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@perganon
ne gibi bir sorun yaşıyorsun amd ile ve madem bilgisayar malzemeleri satışı yapıyorsun neden değiştirmiyorsun ?!?

Bilgisayar Malzemeleri satıyorum diye kralın oğlu olup koca sistemi değiştirmek 350 - 400 lira para vermek işime gelmediği için değiştirmiyorum bu birincisi!!! PARAYI SOKAKTAN TOPLAMIYORUZ...

AMD Ucuz ve uygun bir işlemci... KÖTÜ'mü denildi de bu şekilde bir yorum geldi ilginctir.!

Bazı istediğim programları çalıştıramıyorum örneğin Maya ile çalışıyorum ve Intel'de aldığım performansı alamıyorum. Sanal Makina kuruyorum donup kalıyor vs..vs.. Oyunlar da güzel zaten hız konusunda da intel'in üstün olduğunu yazmadım...

Ayrıca kullanıcı AMD için karar vermiş ne güzel vermiş hayırlı olsun demek düşer bize konu dağılmasın zaten kapanmış ;) Güle güle kullan arakdaşım.

Sinir oluyorum şu AMD vs INTEL muhabbeti yapanlara ... Birde Avukat gibi savunanlara...

mkayan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
asus m3a78-cm anakart kullanacağım.uygunmu.

dahili grafik çözümüne ihtiyacın yok ise GIGABYTE MA770-UD3
dahili grafik çözümlü modeller arasında ise sırasıyla;
1.ECS A780GM-A Black,
2.BIOSTARTA780G,3.GIGABYTE MA78GM-S2H
modellerinden birini öneririm.

mkayan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Intel al derim. 16 Yıldır Bilgisayar Malzemeleri satışı ve toptancılığı ile ilgileniyorum. Teknik detaylarda AMD'nin üstünlüğünü herkes gibi bende kabul ediyorum ama sağlamlık ve dayanılırlık açısından Intel diyorum. INTEL RULEZ! Evde AMD Kullanıyorum milyon kere lanet olsun diyorum! Intel'in gözünü seveyim...

kötü demek için ne yapmak lazım, sağlam değil demişsin, milyon kere lanet etmişsin AMD’ye...

AMD Ucuz ve uygun bir işlemci... KÖTÜ'mü denildi de bu şekilde bir yorum geldi ilginctir.!
Sinir oluyorum şu AMD vs INTEL muhabbeti yapanlara ... Birde Avukat gibi savunanlara...

ilk yazdığın mesajı oku bakalım, kendinle çelişmiyor musun ?
önce yazdığın yoruma bak, ondan sonra kim neyin avukatlığını yapıyor öyle sinir ol.

4ReacTiv

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Hiç bir şey bilmeden taraf olanlar kendilerini bir şey biliyor sanıyor.

Marka yı bırakın modele bakın! O iki işlemciden Athlon 64x2 7750 Be daha hızlı ve güzeldir.Be yani Black edition= çarpan kiti açık.Sadece çarpan artırarak overclock yapabilirsin.Diğer işlemciye default da nal toplatır.

Amd ısınır? Amdnin bazı eski modellerinde ısınma problemi vardı.Ama şu anda yok.10 yıllık işlemci ile bu günün işlemcisini karşılaştırıyor bazıları.Amd de ısınma problemi yok.

Amdnin yıllardır kullandığı dahili bellek kontrolcüsünü bu gün Intel yeni işlemcilerine koymaya başladı.Bellek kontrolcüsü oyunlarda etkin rol oynuyor...

Bu yüzden o 2 işlemci arasında tabi kide x2 7750be

perganon

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kötü demek için ne yapmak lazım, sağlam değil demişsin, milyon kere lanet etmişsin AMD’ye...

ilk yazdığın mesajı oku bakalım, kendinle çelişmiyor musun ?
önce yazdığın yoruma bak, ondan sonra kim neyin avukatlığını yapıyor öyle sinir ol.

Kendimle çeliştiğim yok arkadaşım niye uzatıyorsun ki ?

AMD ile Intel'i kıyasladığımda sağlamlık konusunda beni tatmin etmiyor ve kullanımda bana problem çıkarttığı için lanet ediyorum! Ben hiç bir ürünü ve markayı kötülemiyorum. Kötü demedim zaten. Ama beni Intel ile kıyasladığımda tatmin etmediğini belirttim. Şahsi fikirlerimdir yani. Ben kimsenin malı çok adi yerin dibinde ölmüş bitmiş mi yazmışım da sen kalkmış avukatlığına devam ediyorsun? Çoluk cocuk gibi burada AMD vs INTEL'i tartışacak halim yok yıllardır bitmedi şu konular. ATI vs NVIDIA yok o vs bu... Ne gerek var ki ? Alacak olan adam fikir sormuş şahsi fikrimi söyledim. Eleştri yaparken daha sağlıklı yapılırsa iyi olur...

Uzatmanın anlamı yok....

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Peki amd alıpta intel almamanın sebebi nedir ¿

perganon

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çünkü AMD elime bedava geldi bende aldım ;) Para verilerek alınmış birşey değil. O sistemin yerine müşterimiz intel'i tercih etti bizde sistem topladık malzemelerinden de fiyat düştük... Tekrar yineliyorum ben INTEL'İn avukatı felan değilim... AMD'de beni bağlamaz INTEL'de. Ben işeme yaran malzemeye bakıyorum... AMD'ye para vermem de demiyorum bir oyun sistemi toplayacak olsam AMD üzerinden hesaplar yaparım... Ama iş istasyonum için Intel'i tercih ederim.

wagapon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben sadece 2 işlemci içinden hangisini tercih edersiniz dedim.AMD veya İNTEL olarak iki işlemci. sonuçta teknik özelliklerini kıyaslayarak birini tavsiye etmenizi istedim.lütfen birbirinizi kıracak sözlerden sakının. zaten AMD aldım kullanmaya başladım.aşırı bir ısınma yok performansı fiyatına göre iyi. şu an için bir tersliğini görmedim. fikir beyan eden ve yardımcı olmaya çalışan herkese gerçekten çok teşekkür ederim.:icon_:

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
İntel amdnin hep önünde idi ama artık kurallar değişiyor kullanıcılar amdye kaymaya başlıyor.

HaCKaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BENDE BU İŞİ 8 SENDİR YAPIYORUM AMA AMD DE SORUN ÇIKMIYOR..İNTELDE DE SORUN YAŞAMIYORSUN AMA PERPORMANS OLARAK İNTEL DAHA İYİ.İKİSİNEDE UZUN YILLAR KULLANIRSIN..TABİYKİDE AMD ÖNERMEDİM HİÇ BİR MÜŞTERİME..CELERON AL AMD DAHA İY:icon_:İ