Amd iyi midir? Önerir misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan swed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
anakartı düzgün seçersen cpu ile ekran kartı uyumsuzluğu olmaz tabi sen fx6300 olan anakartına titan takarsan iş değişir.

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Neyi duzgun secersen sec kardesim. Uzun sureli kullanimda amd sinifta kaliyor. 3 saat kesintisiz oyun vs gibi isler yap fps dususlerini gorursun. 16 mb onbellek 4 ghz gibi rakamlara aldanmayin. İntel pahali diye butcesi uygun olmayan amd alsin fakat iki sistemde kullaniyorum. İntel performansi herzaman daha iyidir. Amd yeni nesil islemcilerde bile stok fan kullanmasaniz bile isiniyor.

http://youtu.be/0LPsyc0FFyI

arekamint

Asistan
Reaksiyon puanı
60
İntel ve amd en iyileridir hocam ama ne için alacğaına bağlı olarak değişir oyun için genelde amd öneriyorlar

RK7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
7 yil önce herkesin intel demesine inat amd tercih ettim bilgisayari hala evde kullaniriz ve hicbir problem yasamadim. Uygun fiyatlidir intele göre tercih edin derim. Suan i7 var laptopta.

aidata_06

Asistan
Reaksiyon puanı
1
7 yıldır amd islemci kullaniyorum hicbir sıkıntısı olmadi sadece biraz fazla ısınıo ama intel ile arasındaki fiyat farkına değer. İntel pahalıya kaçıo

Reantum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evkur.com üzerinden bir şey almada 250 tllik ürünü 500tlye satmakla ünlüler.:) AMD, F/P'dir. İyidir alınır.

karatekamil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
fx 8120 ve hd 6970 kullanıyorum grafik isteyen yeni oyunların hiçbirinde full ayarlarda sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşler ben bir laptop aldım acaba hata mı ettim diye bir danışayım dedim özllikleri şunlar 4 GB ram 2 GB intel core i5 işlemci ekran kartı amd radeon hd series 8500M/8700M ayrıca intel hd graphic 4000

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İntel öneririm Amd hem ısınma hem güç tüketimi hem de gereksiz performans kayıpları yaşatıyor