Yardım altıncı inşaatcıyı açmak

05vk06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar, altıncı inşaatcıyı açmak için görevler yapıyorduk, son güncellemeden sonra karışık geldi. ekran görüntüsü atacağım. burada bahsettiği asıl köyde üç binaya tam olarak ne yapacağım. Son görevim bu kalmış.

İyi oyunlar.

Screenshot_20230716-192943.png

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,681
Sanırım havan,okçu ve top'lardan bahsediyor. Bunların üstüne geldiğinizde yükselt'in yanında geliştir olmalı 3 tane kuleyi geliştirince olacaktır.

05vk06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sanırım havan,okçu ve top'lardan bahsediyor. Bunların üstüne geldiğinizde yükselt'in yanında geliştir olmalı 3 tane kuleyi geliştirince olacaktır.
Tmm. bakayım duruma göre yazarım teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okçu ve top a baktım geliştir çıkmıyor.
Sadece havan da çıkıyor.

Sadece havan da çıkıyor.

Son düzenleme:

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,681

Sadece havan da çıkıyor.
seviyeleri kaç ? Benim bildiğim 8. seviyeden yukarıda olmaları lazım geliştirebilmek için.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,681
İnşaatçı base'inde de bir kaç şey lazım sanırım.

Bu linkte ne lazım olduğu ve seviyeleri yazıyor bir bakın.

05vk06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
İnşaatçı base'inde de bir kaç şey lazım sanırım.

Bu linkte ne lazım olduğu ve seviyeleri yazıyor bir bakın.
tmm teşekkürler. İncelediğim kadarıyla zorlaşmış, Türkçe çeviri yapınca adımlar şöyle,

Bob tamamen yükseltildikten sonra , home village'da ek bir inşaatçı olur.

BOB Kontrolü, İnşaatçı Salonu seviye 9'da açılan bir binadır. BOB Kontrolü ilk inşa edildiğinde hiçbir şey yapmaz ve o zaman sadece savunma açısından dikkat dağıtma işlevi görür. Ancak, bir kez 5. seviyeye yükseltildiğinde, BOB'un Kulübesinin Ana Köyde inşa edilmesini sağlayarak BOB'un orada çalışmasına izin verir.
BOB Control'ü yükseltmek zaman veya kaynak gerektirmez, bunun yerine belirli bir ön koşulun tamamlanması gerekir (ve binayı yükseltmek için Master Builder veya OTTO da mevcut olmalıdır). BOB Kontrolünü 5. seviyeye yükseltmek için bu tür dört ön koşulun karşılanması gerekir.
2. seviyeye yükseltmek için Ana Köyde bir Top , Okçu Kulesi ve bir Havan topu donatmanız gerekir . Bu, Ana Köyde sırasıyla 7. seviye Top, 10. seviye Okçu Kulesi ve 8. seviye Havan ve İnşaat Üssü'nde 4. seviye Çift Top , 6. seviye Okçu Kulesi ve 8. seviye Çoklu Havan gerektirir.
3. seviyeye yükseltmek için, herhangi bir birliği 18. seviyeye yükseltmeniz gerekir (bu, Yıldız Laboratuvarı 9. seviye gerektirir).
4. seviyeye yükseltmek için İnşaatçı Üssü'ndeki herhangi bir savunma binasını 9. seviyeye yükseltmeniz gerekir.
OTTO'nun Karakolu , savunma yeteneklerine sahip olmasına rağmen, bu amaç için bir savunma sayılmaz; Tuzaklar da sayılmaz.
5. seviyeye yükseltmek için Savaş Makinesi ve Savaş Helikopterini birleşik 45. seviyeye yükseltmeniz gerekir .