Alternatif olarak iphone alacağım ama önce birkaç sorum var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jojom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jojom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Öncelikle alacağım telefonla oyun falan oynamayacağım boyu da küçük olduğu için şu iphone se modelini gözüme kestirdim ancak bu telefonu dxomark incelememiş o yüzden kamerası iyi mi kötü mü bilmiyorum sizce bu cihazın kamerası nasıl?

Son sorum da şu; ekran kapalıyken yani uyku modunda telefon şarj tüketiyor mu? Mesela ben de şu an sony z3c var telefon uyku modunda neredeyse hiç şarj tüketmiyor yani gece %100 bırakınca sabah yine %100 alıyorsunuz. Apple'daki durum nasıl onu da anlatırsanız sevinirim.

konukulas

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Öncelikle alacağım telefonla oyun falan oynamayacağım boyu da küçük olduğu için şu iphone se modelini gözüme kestirdim ancak bu telefonu dxomark incelememiş o yüzden kamerası iyi mi kötü mü bilmiyorum sizce bu cihazın kamerası nasıl?

Son sorum da şu; ekran kapalıyken yani uyku modunda telefon şarj tüketiyor mu? Mesela ben de şu an sony z3c var telefon uyku modunda neredeyse hiç şarj tüketmiyor yani gece %100 bırakınca sabah yine %100 alıyorsunuz. Apple'daki durum nasıl onu da anlatırsanız sevinirim.

Uçak modunda kullanabilirsin. Rahatsız etme modında kullanabilirsin fark etmez. İPhoneda da %100 de bırak. Mobil veri/wifi kapalıysa sabah %100 den devam edersin. Tabii cihaz yeni modelse.

Önerim iPhone 5 modeli olacaktır. Onu da günde en az 3-4 kez şarj etmendir. iphone se piyasası berbat. Apple üretimi devam ettirmeme kararı aldı. Ama cihaz çok iyi. Karar senin.

Görüşmek.

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Açıkçası sadece WhatsApp ve arama kullanıcısı olsanız dahi size 6S veya 7 öneririm. Ekran boyutunun küçük olmasından dolayı mesaj yazmanız dahi işkenceye dönüşebiliyor. Sürekli harfleri yalnış yazmalar kelimeleri yalnış yazmalar gibi. Her ne kadar 6S'in işlemcisine sahip olsa dahi kamera olarak hala düşük seviyede çünkü 5S'in kamerasına sahip.

jojom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Uçak modunda kullanabilirsin. Rahatsız etme modında kullanabilirsin fark etmez. İPhoneda da %100 de bırak. Mobil veri/wifi kapalıysa sabah %100 den devam edersin. Tabii cihaz yeni modelse.

Önerim iPhone 5 modeli olacaktır. Onu da günde en az 3-4 kez şarj etmendir. iphone se piyasası berbat. Apple üretimi devam ettirmeme kararı aldı. Ama cihaz çok iyi. Karar senin.

Görüşmek.

Açıkçası sadece WhatsApp ve arama kullanıcısı olsanız dahi size 6S veya 7 öneririm. Ekran boyutunun küçük olmasından dolayı mesaj yazmanız dahi işkenceye dönüşebiliyor. Sürekli harfleri yalnış yazmalar kelimeleri yalnış yazmalar gibi. Her ne kadar 6S'in işlemcisine sahip olsa dahi kamera olarak hala düşük seviyede çünkü 5S'in kamerasına sahip.

Sağolun arkadaşlar ben diğer telefonumu satamam diye bu cihazı düşünüyordum ama iphone se'nin ön kamerası çok düşük 1.9mp mi neymiş onu duyunca vazgeçtim. Sonra boğulacaksak büyük denizde boğulalım diyerek z3 compact'ı, s7 edge ile takasladım. üste 1900 lira verdim. :)

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
ıphonu en ınce ayrıntısına kadar bılırım merak ettıgın baska soru varsasorabılırsın. sarja gelınce eger konum ve ınternet acıksa aksamdan sabaha 92-100 arası bı degerde bulursun. ınternet ıkapatırsan en falza sarjın % 2 gıder onuda sım kart ceker. ucus moduna alırsan 1 grawm sarjın gıtmez. kameraya gelınce ıphon 4 un 5 mb lık kamerası bıle androıdlerde kullanılan 12-13 mp kameralardan ıyıyken sonrakı nesılın kamerasını tartısmaya gerek yok heralde. ıphonun kamerasında en sevdıgım ozellık renklerı bırebır aktarması ekrana dıger kameralar sulu boyayla resım yapılmıs gıbı gosterıyor

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Kamera hakkında görüş bildiremem kendin gidip bir yerde denemelisin. İkinci soruna gelirsek eğer telefonu %100'de bırakırsan sabah düşmez. Yani alabilirsin sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bunun yanında ben şu an iPhone 5s kullanıyorum ve onun dahi kamerası iyi.

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Sağolun arkadaşlar ben diğer telefonumu satamam diye bu cihazı düşünüyordum ama iphone se'nin ön kamerası çok düşük 1.9mp mi neymiş onu duyunca vazgeçtim. Sonra boğulacaksak büyük denizde boğulalım diyerek z3 compact'ı, s7 edge ile takasladım. üste 1900 lira verdim. :)
Hayırlı olsun S7 Edge sıfır mı aldınız yoksa ikinci el mi ?

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Yumuşak harf olmasa da yine de en iyi klavyeyi Htc ve Sony'de tattım.:)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kamera olarak düşük değil arka kamerası direk 6s kamerası on kamerası 5sin kamerası
6s Dxomark skoru 82
Diğer telefonlar ise
S6 Edge plus 87
S7 Edge 88
6S + 84
İPhone 7 86 buna göre kıyas yapabilirsiniz fakat saydığım tüm telefonlarda optik imaj sabitleyicisi var SE de bu yok elin titriyorsa sıkıntı