by_matrix
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 3
alana da satana da hayırlı olsun
Profesyonellik böyle birşey.Futbolcular bazen kendini mal gibi hissediyordur. Haberi olmadan ordan oraya satılıp duruyor![]()
Ve Buna da Profesyonellik Deniyor.Futbolcular bazen kendini mal gibi hissediyordur. Haberi olmadan ordan oraya satılıp duruyor![]()
Oynamayan bir orta saha olunca mecburi alım oluyor cristian'dan daha iyi oynayabilir zaman gösterir bunu.Sistem 1-8-1 gibi bir şey olacak galiba. O kadar orta saha varken hangi makul(!) sebeple alınır ki bu adam.![]()
Profesyonellik böyle birşey.
Ve Buna da Profesyonellik Deniyor.
Ama Ben buna inanmıyorum.Takım tutmam diyen Her Futbolcunun Gönlünden vardır Bir Takım.
Usta yapacak bişey ayrıca oynadığı takım fenerbahçe olursa bana desin git oyna oynarım yedek kalmayada razıyımTamam profosyenellikte genede eşya gibi düşünsene gıcık bir başkanın var geliyor yanına seni sattıkNereye başkan oraya buraya ne yapacan git oyna sonunda iyi para getirdin haa derse tamamdır
![]()
Oynamayan bir orta saha olunca mecburi alım oluyor cristian'dan daha iyi oynayabilir zaman gösterir bunu.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
@tambjk inadına futbolcumu alınır ? kadro derinliği yok takım 60 maça çıktı alper'ide alır robben'ide başarısız oldugu felanda yok bana gore 60 maç oynayan takımın yedeği bile yok....
Büyük ihtimalle seneye size gelir...Alper'in FB de şans bulacağına pek ihtimal vermiyorum, Sezer Öztürk, Özer Hurmacı, Mehmet Topuz gibi kulubeye kazık çakacak, körelecek. 1-2 sene sonrada Bjk'ye TS'ye fln satarlar.
Alper kötü futbolcumu mu? Kesinlikle değil. BJK kadrosunda görmeyi en çok arzuladığım futbolcuların başında ama FB de oynatmayacaklar adamı. Bu transferi GS'ye çalım atmak amacıyla yaptıklarını herkes biliyor, birbirimizi kandırmayalım.
FB evet başarılı olabilir ama rakibinin gerisinde kaldıkları için psikolojik olarak zor durumdalar ve bunu transferler ile tersine çevirmeye çalışıyor Aziz Yıldırım herzmnki gibi.
Ama hayırlı olsun diyelim yinede, ben Alper için üzülüyorum, adam GS ye gitmeye can atıyordu, GS'li futbolcularla kankaydı, şimdi çocuk zor duruma düştü. Umarım şans bulur mutlu olur, bulamazsada BJK'ye gelsin hemen![]()
@Tepelii artvinliyim "artvin hopa"sporu desteklerim 3 büyüklerden yani takımım "fenerbahçe"dir
Ayrıca anadolu isen anadolu takımı ayrım yapmaktır senin sevmediğin 3 takımın bizim ülke hariç hepsi sahip olmak istiyor istanbulu katmıyorum bile. eskişehirlisin diye istanbul takımını desteklememek ayrımdır.senin fikrin saygı duyarım.
Kendi kendimize, Düşmanlık ve nefreti en sağlam şekilde yayabilen milletlerden biriyiz...
İstanbul dışındakiler biz Anadolu takımıyız deyip İstanbul takımlarından nefret eder, İstanbul içindekiler birbirini rum, fransız olmakla suçlar.. Öbürü siz renklisiniz, bizim renklilerle işimiz olmaz der.. der de der... Herkes malum yerlerinden birşeyler çıkarıp ortaya zehrini saçıyor..
Sonra da gözünü nefretten kan bürüyüp bıçaklarla ortaya çıkıp birbirini doğrayan sözde taraftarlar çıkıyor... Olan da gerçek SPOR seyircisine, futbolu sadece spor ve eğlence unsuru olarak görenlere oluyor.
Bu söylemler herkesi etkiler.. Ve bunlar sadece nefreti ve öfkeyi daha da ateşler. Başka da hiçbir şeye yaramaz..Sözlerimize dikkat etmediğimiz sürece daha çok canlar yanar..
Adam öyle ya da böyle parayı seçti ve seçimini yaptı... İster beğenelim, ister beğenmeyelim.. ama olayları ta bizans saçmalığına götürmenin anlamı yok. Götürecekseniz mevzuyu, PARAya götürün..
Güzel sloganmışOlsun Slogan Şu:Sokakta Oynasan Kaldırımda Destekleriz![]()
İnşallah Gelirsiniz İstediğiniz Yerlere
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ben Küçüklüğümden Beri Bu Sevgiyle Büyütüldüm..Kin nefret değil Aslında Biz Barışı Sevgiyi İsteyen Bir Takımız..Bandomuz Olsun Taraftarımız Olsun..Daha Geçen Derbide Ölüm Yaşandı Bence Siz Kendi İçinizde Çözün Olayları..Biz Kasımpaşa ya Sorun Onlar Anlatsın Kardeşlik Nasıl Olurmuş Onlardan Duyun Bakalım..Benim Tek Sorunum Bize Yapılan Haksızlıklar İnsan Bunları Hazmedemiyor..Yandaş Medya Yüzünden Biz Hep Arkaplanda Kalıcaz Ama Asıl Sevgi Ve Aşkda Burda Başlıyor İste..
Yapılan haksızlıklarla ilgili olarak haklı olduğunuzu düşünüyorum. Aynı durum sadece size değil nerdeyse tüm Anadolu ekipleri için geçerli. Ve ne olursa olsun medya içinde pek yankı bulmuyor.
Bizim İstanbul içindeki sorunumuz ise ayrı mesele.. maalesef bizim içimizdeki olaylar çözülmez, Çözülmeyecekte .. Hepimizde böyle geldi böyle gider yaklaşımı var... Belli ki nefretten çoğumuz memnunuz..Rekabeti nefretle bir tutmaya alışmışız.
Bahsettiğin yandaş medya olduğu sürece, ve bu medya hep kargaşadan nem'alandığı sürece de olaylar bitmek bilmez.
Neyse.. Dediğim gibi bu transferdeki olay tamamen DUYGUSAL... Ne desek boş... Adama parayı gösterdiler. O da kabul etti. Bu konuyu uzatmanın manası yok bana göre. Hayrını görsünler.
Ayrıca eskişehir de 6 küsür milyon ve 2 oyuncu kazandı... Daha ne olsun.. Bu kadar tepki göstermenizin bir gereği yok bence![]()
Ya usta avrupadan oyuncu lazım veyseli almayalımVeysel Sarı'yı da alıyormuş FB, rakiplere çalım atmak üzere kurmuşlar transfer stratejilerini anlaşılan![]()
Veysel Sarı'yı da alıyormuş FB, rakiplere çalım atmak üzere kurmuşlar transfer stratejilerini anlaşılan![]()
Kendi kendimize, Düşmanlık ve nefreti en sağlam şekilde yayabilen milletlerden biriyiz...
İstanbul dışındakiler biz Anadolu takımıyız deyip İstanbul takımlarından nefret eder, İstanbul içindekiler birbirini rum, fransız olmakla suçlar.. Öbürü siz renklisiniz, bizim renklilerle işimiz olmaz der.. der de der... Herkes malum yerlerinden birşeyler çıkarıp ortaya zehrini saçıyor..
Sonra da gözünü nefretten kan bürüyüp bıçaklarla ortaya çıkıp birbirini doğrayan sözde taraftarlar çıkıyor... Olan da gerçek SPOR seyircisine, futbolu sadece spor ve eğlence unsuru olarak görenlere oluyor.
Bu söylemler herkesi etkiler.. Ve bunlar sadece nefreti ve öfkeyi daha da ateşler. Başka da hiçbir şeye yaramaz..Sözlerimize dikkat etmediğimiz sürece daha çok canlar yanar..
Adam öyle ya da böyle parayı seçti ve seçimini yaptı... İster beğenelim, ister beğenmeyelim.. ama olayları ta bizans saçmalığına götürmenin anlamı yok. Götürecekseniz mevzuyu, PARAya götürün..
Bir fenerli olarak Cevap Galatasaray kazığıBienvenu = 4 000 000 Eu ya alındı
Orkan Sam 3 500 000 Eu
Alper =6 250 000
Toplam = 13 750 000 Eu
Fenerin Galatasaraya Çalımı mı?
Eskişehirin Fenere Kazığı mı ?
Siz Karar Verin