Alper Potuk Fenerbahçe'de!

Ölü Ozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sistem 1-8-1 gibi bir şey olacak galiba. O kadar orta saha varken hangi makul(!) sebeple alınır ki bu adam. :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Futbolcular bazen kendini mal gibi hissediyordur. Haberi olmadan ordan oraya satılıp duruyor :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Futbolcular bazen kendini mal gibi hissediyordur. Haberi olmadan ordan oraya satılıp duruyor :)
Ve Buna da Profesyonellik Deniyor.
Ama Ben buna inanmıyorum.Takım tutmam diyen Her Futbolcunun Gönlünden vardır Bir Takım.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Rakip takıma inat futbolcu mu alınır? Aziz Yıldırım'ın klasik taktikleri, sahada geçemediğini başka yollar ile alt etmeye çalışıyor, başarısızlıklarını gündem değiştirerek unutturmaya çalışıyor.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sistem 1-8-1 gibi bir şey olacak galiba. O kadar orta saha varken hangi makul(!) sebeple alınır ki bu adam. :)
Oynamayan bir orta saha olunca mecburi alım oluyor cristian'dan daha iyi oynayabilir zaman gösterir bunu.

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=142972]tambjk[/MENTION] inadına futbolcumu alınır ? kadro derinliği yok takım 60 maça çıktı alper'ide alır robben'ide başarısız oldugu felanda yok bana gore 60 maç oynayan takımın yedeği bile yok....

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Tepelii tepede çok kalmışsın in aşagı bak üşütmüşsün :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Tamam profosyenellikte genede eşya gibi düşünsene gıcık bir başkanın var geliyor yanına seni sattık :D Nereye başkan oraya buraya ne yapacan git oyna sonunda iyi para getirdin haa derse tamamdır :D
Usta yapacak bişey ayrıca oynadığı takım fenerbahçe olursa bana desin git oyna oynarım yedek kalmayada razıyım :D

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Oynamayan bir orta saha olunca mecburi alım oluyor cristian'dan daha iyi oynayabilir zaman gösterir bunu.

@tambjk inadına futbolcumu alınır ? kadro derinliği yok takım 60 maça çıktı alper'ide alır robben'ide başarısız oldugu felanda yok bana gore 60 maç oynayan takımın yedeği bile yok....

Alper'in FB de şans bulacağına pek ihtimal vermiyorum, Sezer Öztürk, Özer Hurmacı, Mehmet Topuz gibi kulubeye kazık çakacak, körelecek. 1-2 sene sonrada Bjk'ye TS'ye fln satarlar.

Alper kötü futbolcumu mu? Kesinlikle değil. BJK kadrosunda görmeyi en çok arzuladığım futbolcuların başında ama FB de oynatmayacaklar adamı. Bu transferi GS'ye çalım atmak amacıyla yaptıklarını herkes biliyor, birbirimizi kandırmayalım.

FB evet başarılı olabilir ama rakibinin gerisinde kaldıkları için psikolojik olarak zor durumdalar ve bunu transferler ile tersine çevirmeye çalışıyor Aziz Yıldırım herzmnki gibi.

Ama hayırlı olsun diyelim yinede, ben Alper için üzülüyorum, adam GS ye gitmeye can atıyordu, GS'li futbolcularla kankaydı, şimdi çocuk zor duruma düştü. Umarım şans bulur mutlu olur, bulamazsada BJK'ye gelsin hemen :)

TAMER46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir fenerbahçeli olarak Alper potuk bu kadar maliyetle alınacak bir oyuncu değil.Orta sahada fenerbahçenin yeteri kadar iyi oyuncusu var zaten.Elde bulunan oyuncuların değerlendirilmesi daha uygun olurdu.Alper de büyük ihtimalle Sezer Öztürkün kaderini paylaşacaktır.Acı ama gerçek bu.Yazık oldu 12 Milyon dolara.İnşallah bizleri yanıltır Alper.Bu paraya Gökhan inler alınırdı.Bu transferde Galatasaray karlı çıkmıştır. Galatasaraylıların üzülmesine hiç gerek yok.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
:) Fenerbahçe transfer masasında hiç oyuncu kaybetmedi :)
Artık bilemem ama profesyonel davranması lazım "GS'li futbolcularla kankaydı, şimdi çocuk zor duruma düştü." hayat böyle işte yapacak bişey yok sanmam fenerbahçe bırakmaz daha ama ilerde 3 büyüklerden gene birinde oynar zamana bırakalım bakalım kimiş o takım :) [MENTION=142972]tambjk[/MENTION]

TAMER46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alper'in FB de şans bulacağına pek ihtimal vermiyorum, Sezer Öztürk, Özer Hurmacı, Mehmet Topuz gibi kulubeye kazık çakacak, körelecek. 1-2 sene sonrada Bjk'ye TS'ye fln satarlar.

Alper kötü futbolcumu mu? Kesinlikle değil. BJK kadrosunda görmeyi en çok arzuladığım futbolcuların başında ama FB de oynatmayacaklar adamı. Bu transferi GS'ye çalım atmak amacıyla yaptıklarını herkes biliyor, birbirimizi kandırmayalım.

FB evet başarılı olabilir ama rakibinin gerisinde kaldıkları için psikolojik olarak zor durumdalar ve bunu transferler ile tersine çevirmeye çalışıyor Aziz Yıldırım herzmnki gibi.

Ama hayırlı olsun diyelim yinede, ben Alper için üzülüyorum, adam GS ye gitmeye can atıyordu, GS'li futbolcularla kankaydı, şimdi çocuk zor duruma düştü. Umarım şans bulur mutlu olur, bulamazsada BJK'ye gelsin hemen :)
Büyük ihtimalle seneye size gelir...

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=315705]Tepelii[/MENTION] artvinliyim "artvin hopa"sporu desteklerim 3 büyüklerden yani takımım "fenerbahçe"dir
Ayrıca anadolu isen anadolu takımı ayrım yapmaktır senin sevmediğin 3 takımın bizim ülke hariç hepsi sahip olmak istiyor istanbulu katmıyorum bile. eskişehirlisin diye istanbul takımını desteklememek ayrımdır.senin fikrin saygı duyarım.

Tepelii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@Tepelii artvinliyim "artvin hopa"sporu desteklerim 3 büyüklerden yani takımım "fenerbahçe"dir
Ayrıca anadolu isen anadolu takımı ayrım yapmaktır senin sevmediğin 3 takımın bizim ülke hariç hepsi sahip olmak istiyor istanbulu katmıyorum bile. eskişehirlisin diye istanbul takımını desteklememek ayrımdır.senin fikrin saygı duyarım.

İşte Bizde Eskişehiri Destekliyorum Ama Yok Fenerliyim Yok Galatalıyım Muhabbeti Yok..Sadece Eskişehirsporluyuz Bunada Şehr-i Müdafaa Diyoruz..Bende Herkesin Görüşüne Saygı Duyarım Tabii..

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=315705]Tepelii[/MENTION] Eskişehir güzeldir candır :) bende destekliyorum artvin hopayı bakalım kaç yıla 3.liğdeyiz. :)

Tepelii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@Tepelii Eskişehir güzeldir candır :) bende destekliyorum artvin hopayı bakalım kaç yıla 3.liğdeyiz. :)

İnşallah Gelirsiniz İstediğiniz Yerlere :)

Kendi kendimize, Düşmanlık ve nefreti en sağlam şekilde yayabilen milletlerden biriyiz...

İstanbul dışındakiler biz Anadolu takımıyız deyip İstanbul takımlarından nefret eder, İstanbul içindekiler birbirini rum, fransız olmakla suçlar.. Öbürü siz renklisiniz, bizim renklilerle işimiz olmaz der.. der de der... Herkes malum yerlerinden birşeyler çıkarıp ortaya zehrini saçıyor..

Sonra da gözünü nefretten kan bürüyüp bıçaklarla ortaya çıkıp birbirini doğrayan sözde taraftarlar çıkıyor... Olan da gerçek SPOR seyircisine, futbolu sadece spor ve eğlence unsuru olarak görenlere oluyor.

Bu söylemler herkesi etkiler.. Ve bunlar sadece nefreti ve öfkeyi daha da ateşler. Başka da hiçbir şeye yaramaz..Sözlerimize dikkat etmediğimiz sürece daha çok canlar yanar..

Adam öyle ya da böyle parayı seçti ve seçimini yaptı... İster beğenelim, ister beğenmeyelim.. ama olayları ta bizans saçmalığına götürmenin anlamı yok. Götürecekseniz mevzuyu, PARAya götürün..

Ben Küçüklüğümden Beri Bu Sevgiyle Büyütüldüm..Kin nefret değil Aslında Biz Barışı Sevgiyi İsteyen Bir Takımız..Bandomuz Olsun Taraftarımız Olsun..Daha Geçen Derbide Ölüm Yaşandı Bence Siz Kendi İçinizde Çözün Olayları..Biz Kasımpaşa ya Sorun Onlar Anlatsın Kardeşlik Nasıl Olurmuş Onlardan Duyun Bakalım..Benim Tek Sorunum Bize Yapılan Haksızlıklar İnsan Bunları Hazmedemiyor..Yandaş Medya Yüzünden Biz Hep Arkaplanda Kalıcaz Ama Asıl Sevgi Ve Aşkda Burda Başlıyor İste..

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=315705]Tepelii[/MENTION] daha bal liğine çıkamadık bi 20 senemiz var süper liğe bakalım ölmezsek görmek isterim mor beyaz :)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Olsun Slogan Şu:Sokakta Oynasan Kaldırımda Destekleriz :D
Güzel sloganmış :) sahanın sokaktan farkı yok zaten :) Artvin desteklenmeli ya :) bu arada bende eskişehire yakınımdır üniversiteyi orda okuyacağım belki eskişehir spor maçlarına giderim :D

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
İnşallah Gelirsiniz İstediğiniz Yerlere :)

Ben Küçüklüğümden Beri Bu Sevgiyle Büyütüldüm..Kin nefret değil Aslında Biz Barışı Sevgiyi İsteyen Bir Takımız..Bandomuz Olsun Taraftarımız Olsun..Daha Geçen Derbide Ölüm Yaşandı Bence Siz Kendi İçinizde Çözün Olayları..Biz Kasımpaşa ya Sorun Onlar Anlatsın Kardeşlik Nasıl Olurmuş Onlardan Duyun Bakalım..Benim Tek Sorunum Bize Yapılan Haksızlıklar İnsan Bunları Hazmedemiyor..Yandaş Medya Yüzünden Biz Hep Arkaplanda Kalıcaz Ama Asıl Sevgi Ve Aşkda Burda Başlıyor İste..

Yapılan haksızlıklarla ilgili olarak haklı olduğunuzu düşünüyorum. Aynı durum sadece size değil nerdeyse tüm Anadolu ekipleri için geçerli. Ve ne olursa olsun medya içinde pek yankı bulmuyor.

Bizim İstanbul içindeki sorunumuz ise ayrı mesele.. maalesef bizim içimizdeki olaylar çözülmez, Çözülmeyecekte .. Hepimizde böyle geldi böyle gider yaklaşımı var... Belli ki nefretten çoğumuz memnunuz..Rekabeti nefretle bir tutmaya alışmışız.
Bahsettiğin yandaş medya olduğu sürece, ve bu medya hep kargaşadan nem'alandığı sürece de olaylar bitmek bilmez.

Neyse.. Dediğim gibi bu transferdeki olay tamamen DUYGUSAL... Ne desek boş... Adama parayı gösterdiler. O da kabul etti. Bu konuyu uzatmanın manası yok bana göre. Hayrını görsünler.

Ayrıca eskişehir de 6 küsür milyon € ve 2 oyuncu kazandı... Daha ne olsun.. Bu kadar tepki göstermenizin bir gereği yok bence :)

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Veysel Sarı'yı da alıyormuş FB, rakiplere çalım atmak üzere kurmuşlar transfer stratejilerini anlaşılan :)

Tepelii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yapılan haksızlıklarla ilgili olarak haklı olduğunuzu düşünüyorum. Aynı durum sadece size değil nerdeyse tüm Anadolu ekipleri için geçerli. Ve ne olursa olsun medya içinde pek yankı bulmuyor.

Bizim İstanbul içindeki sorunumuz ise ayrı mesele.. maalesef bizim içimizdeki olaylar çözülmez, Çözülmeyecekte .. Hepimizde böyle geldi böyle gider yaklaşımı var... Belli ki nefretten çoğumuz memnunuz..Rekabeti nefretle bir tutmaya alışmışız.
Bahsettiğin yandaş medya olduğu sürece, ve bu medya hep kargaşadan nem'alandığı sürece de olaylar bitmek bilmez.

Neyse.. Dediğim gibi bu transferdeki olay tamamen DUYGUSAL... Ne desek boş... Adama parayı gösterdiler. O da kabul etti. Bu konuyu uzatmanın manası yok bana göre. Hayrını görsünler.

Ayrıca eskişehir de 6 küsür milyon € ve 2 oyuncu kazandı... Daha ne olsun.. Bu kadar tepki göstermenizin bir gereği yok bence :)

Hayırlısı Olsun Artık Söyliycek Başka Bir Şey Yok..Forumda Sıkıntı Olsun İstemem Beni Yanlış Anlayan,Bana Kırılan Varsa Özür Dilerim :)

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bienvenu = 4 000 000 Eu ya alındı
Orkan Sam 3 500 000 Eu
Alper =6 250 000
Toplam = 13 750 000 Eu
Fenerin Galatasaraya Çalımı mı?
Eskişehirin Fenere Kazığı mı ?
Siz Karar Verin

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Veysel Sarı'yı da alıyormuş FB, rakiplere çalım atmak üzere kurmuşlar transfer stratejilerini anlaşılan :)

Ben kandimi bildim bileli FB bunu yapar. Sırf rakip takımları nasıl zarara uğratırım diye strateji geliştirir.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Kendi kendimize, Düşmanlık ve nefreti en sağlam şekilde yayabilen milletlerden biriyiz...

İstanbul dışındakiler biz Anadolu takımıyız deyip İstanbul takımlarından nefret eder, İstanbul içindekiler birbirini rum, fransız olmakla suçlar.. Öbürü siz renklisiniz, bizim renklilerle işimiz olmaz der.. der de der... Herkes malum yerlerinden birşeyler çıkarıp ortaya zehrini saçıyor..

Sonra da gözünü nefretten kan bürüyüp bıçaklarla ortaya çıkıp birbirini doğrayan sözde taraftarlar çıkıyor... Olan da gerçek SPOR seyircisine, futbolu sadece spor ve eğlence unsuru olarak görenlere oluyor.

Bu söylemler herkesi etkiler.. Ve bunlar sadece nefreti ve öfkeyi daha da ateşler. Başka da hiçbir şeye yaramaz..Sözlerimize dikkat etmediğimiz sürece daha çok canlar yanar..

Adam öyle ya da böyle parayı seçti ve seçimini yaptı... İster beğenelim, ister beğenmeyelim.. ama olayları ta bizans saçmalığına götürmenin anlamı yok. Götürecekseniz mevzuyu, PARAya götürün..

valla haklısın helal olsun size saygılar kardeşim sana

TAMER46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bienvenu = 4 000 000 Eu ya alındı
Orkan Sam 3 500 000 Eu
Alper =6 250 000
Toplam = 13 750 000 Eu
Fenerin Galatasaraya Çalımı mı?
Eskişehirin Fenere Kazığı mı ?
Siz Karar Verin
Bir fenerli olarak Cevap Galatasaray kazığı

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçe Camiasına hayırlısı olur umarım... Taze kan candır can :)