Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah (cc) bence bilim dışıdır o bilimi var etmiştir ama hiç bir fizik kuralına uymaz ve tanımaz ete ve kana bürünen her varlığın uyuması gerekir fiziken dinlenebilmesi için.Allah (cc) et ve kandan ibaret değildir ozaman. onun kimyası hiçbir kimyaya benzemez
Arkadaşlar. Konuyu okudum ve hayretler içinde kaldım. Herkes düşüncesini açıklamakta serbesttir. Tabiki kurallar ve kanunlar çerçevesinde. Forumumuzunda kuralları vardır. Forumun ve konunu selayet açısından bu kurallara uymanızı tavsiye ediyorum. Aksi taktirde bölüm moderatörleri ve adminler tarafından uyarılacaksınız.
bu arkadaşların BARİZ bi şekilde temsil ettikleri inancın MİSYONER ve TAM TAMcıları oldukları belli.arkadaşlar bunlara ne kadar cevap verirsen o kadar kendi çarpıttıkları konuları bu formda gündeme getirmeye devam edecekler.bunların amaçları belli.SİZE ŞUNU SOYLEYEYİM SİZ VE SİZİN GİBİLER TARİH BOYUNCA EKSİK OLMADINIZ SİZİN GİBİLERİ ÇOK GÖRDÜK.BATIL GİDİCEK HAK GELİCEK.BUNU İYİ BİLİN.