- Konuyu başlatan
ugurhanuslu
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 43
özür dileri windows7
ama zamunda ya güvenim sonsuz zaten iso sağlam. bios tan kaynaklanıyormuş.

crackli falan değil arkadaşım anlamıyormusun? key girdim diyorum! belki kendi lisanslı keyim allah allah!!!
Linux'u bilmek kolayben belki 20 kere kurdum kaldırdım sorun hiç yaşamadım üstelik cracklı
driver sorununun adını bile almak nankörlüktür yok çünkü
kullandığım en sorunsuz sisstem
ayrıca linux kullanalar sanki hiç sorun yaşamıyolar
yaşamadık demeyin inanmam
Program değil işletim sistemi :mrgreen:windows 7 cok stabil bir programdır..
Allah bana Linux,Pardus,Mac os kullanmamak nasip etsinLinux'u bilmek kolay
Hatasını çözmekde kolay
Winzort 7 bana Lisedeki Ahmeti hatırlatıyor( Kuş gibi görünebilir fakat çok şey ver
)
Bu zihniyet yüzünden her sene milyonlarca lira Microsoft'a lisans parası olarak veriliyor. Sen de destekliyorsun ne diyeyim, her millet hak ettiği gibi yaşarmış.Program değil işletim sistemi :mrgreen:
---------- saat 14:04 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:02 eklenmişti ----------
Allah bana Linux,Pardus,Mac os kullanmamak nasip etsin![]()
Destekliyorum fakat crack kullandığım için bana giren çıkan olmuyorBu zihniyet yüzünden her sene milyonlarca lira Microsoft'a lisans parası olarak veriliyor. Sen de destekliyorsun ne diyeyim, her millet hak ettiği gibi yaşarmış.
Bir kaç şaçmalama stili.Destekliyorum fakat crack kullandığım için bana giren çıkan olmuyor
Linux'u ve pardus'u sevmiyorum çünkü bana windows 7deki kullanım kolaylığını sağlayamıyor + her programda kolay kurulmuyor.
Doğru pisicikler ile uğraşılmazBiliyorum finix pardusun linux dağıtımı olduğunu ama Windows warken Linux neyime.Hem uğraşamam kuçu kuçu pisi pisiyle![]()
Bir apple hayranından gelebilecek en şaçma sözisimler bi garip pisi yok kaptan cocuklar icin sanki biraz daha cekici isim bulunabilirdi.amarok ne abi ya hic muzik calar ismine benzemiyo cok guzel isim bulunabilir.sanki isimlere hic ozenmemisler gibi.