Koca Adam
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 13
Yazık ... gunun birinde elbet gidecekti ama asla boyle gitmemeliydi
Yuh! Bir GALATASARAYLI olarak söylüyorum ne yaptı bu adam? Hakaret mi etti takımı o mu bu duruma getirdi günah keçisi oldu Alex işte üzüldüm be
hocasını kıskançlıkla suçladı
hocası ona bazı maçları kaldıramayacağını yedek kalması gerektirdiğini söyledi o takımda huzursuzluk çıkardı
senin yaşın artık belli fit bi alex değilsin kapris yapamazsın
futboldan anlayan en azından kasımpaşa maçını izleyen bir kişi bu karara katılır fazla duygusalız
alex hizmet vermiş eyvallah artık yerini başkalarına bırakmanın zamanı geldi
hocasını kıskançlıkla suçladı
hocası ona bazı maçları kaldıramayacağını yedek kalması gerektirdiğini söyledi o takımda huzursuzluk çıkardı
senin yaşın artık belli fit bi alex değilsin kapris yapamazsın
futboldan anlayan en azından kasımpaşa maçını izleyen bir kişi bu karara katılır fazla duygusalız
alex hizmet vermiş eyvallah artık yerini başkalarına bırakmanın zamanı geldi
Alex'in şu lafı herşeye bedel: ''Çocuklarım için daha zor olacak, Türkiye'de büyüdüler.Brezilya'ya gidince eve gidelim diye ağlıyorlar.''
bence bunlarla sozlesme filan imzaliyolar giderken fener super takim gicima tekmeyi bastilar ama napiym seviyom abi bu takimi. gibi aciklamalar yapiyolar oyle mosmor oluyorum bakakaliyorum
kursun bi gecekondu nasi olsa belediye hepsini yikip tokilere yerlestiriyo
ucuza gelir hem adam da issiz kaldi zaten :crying::crying:
gerci turkiye issize dusene tekme atiyolar o ayri ayda 30 lira zorunlu sigort aolayi cikti pek karli olmaz kalmak
öncelikle elma ile armutu karıştırmamak lazım
alex fenerbahçeye bu güne kadar büyük emekler vermiştir tamam
ama bu sene takımda yaptığıo huzursuzluk ve fenerbahçe li bir futbolcuya hele de kaptanına yakışmyacak tutumu sebebiyle bunu hak etmiştir zannımca
aykut hoca alexi kazanmak için elinden geleni yapmış en son heykelinin açılış törenine bile katımıştır
ama alex uzatılan bu zeytin dalını bile geri çevirerek kendini fbnin teknik direktöründen hatta fbden de büyük görmüştür
kim olursan ol öncelik fenerbahçedir kimse fenerbahçeden büyük değildir
sonuna kadar destekliyorum