Alex ile sözleşme yenileniyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CODON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
alex0054.jpg

Fenerbahçe, kaptanı Alex De Souza'nın sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor. Brezilyalı futbolcu Alex'in sözleşmesi ile ilgili kaygılarını Antalya'daki kampta yüz yüze görüşerek yok eden Aykut Kocaman ve yöneticiler, Brezilyalı oyuncu ile ön anlaşma yapmıştı.

DHA'nın servis ettiği habere göre; 3 yıllık sözleşme ve aldığı yıllık 3.5 milyon Euro'luk rakamın devam etmesini isteyen Alex'e 1+1 yıllık sözleşme teklif edildiği ve yıllık ücretinde yaklaşık 750 bin Euro indirime gidilerek 2 milyon 750 bin Euro'ya imza attırılacağı duyulmuştu.

Alex'in daha sonra İstanbul'da Başkan Aziz Yıldırım'la bir görüşme yaptığı ve tarafların el sıkıştığı belirtildi. Ligde yeniden şampiyonluk şansını kuvvetlendiren Fenerbahçe'nin resmi olarak bu anlaşmayı duyurması beklenirken, Brezilyalı kaptanın da kendisi için belirlenecek imza töreni gününü sabırsızlıkla beklediği ifade edildi.

Kaynak

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
fenerde en iyi top oynayan adam.. üstelik zekice oynuyor. bu adam hakkında neden bu kadar çok spekülasyonlar yapıldı yazıldı çizildi gitsin denildi anlamadım ? alex kalmalı herkes gitmeli bence..

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ülkesine gider diye düşünüyordum şaşırdım.

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bence bu yaz Alex'in yerine futbolcu alınmalı.En azından Alex gitmeden sorunu halletmiş oluruz...

CieM

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar adam şu anda Süper toto süper ligte hem gol kralı hem assit kralı..Yanlışım varsa düzeltin?¿

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bu arada haber doğrulandı.Hem Aykut Kocaman hemde Alex'in twitterından...

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Maçın özetini Alexin paslarını seyredin. Adam başlı başına Galaksi. Hatta Galaxy Tab :D

samanpan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
19 maç
13 gol
7 asist.
türkiye gol kralı & asist kralı....
:clap: kısaca krALEX :thumbup: