• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Albüm Kapak Resmi

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Mp3 lere albüm kapak resmi eklemek için önerebileceğiniz programlar ve bilginiz varsa windows media playerda nasıl resim ekliyoruz? Teşekkürler.

ayrıca winamp ın 5.5.7 sürümü bendeki onunla denedim çalma listesindeki şarkıya sağ tıklıyorsun dosya bilgisini göster-ordan resim sekmesinden yapabiliyorsun bu işlemi

Media Playerda işlem çok basit ekleyeceğin resme sağ tık kopyala de, sonra medai player'da olmayan kapağın üstüne gel, sağ tık albüm kapak resmini yapıştıra bas tamamdır. Yada albüme sağtık yap albüm bilgisi bul de. Veritabanında albüm bilgisi mevcut ise otomatikte ekler kapağı ve şarkı bilgilerini.

bir ara benim winamp ta hotbiber diye bir kapak vardı tüm şarkılarda çıkıyordu :D

bir ara benim winamp ta hotbiber diye bir kapak vardı tüm şarkılarda çıkıyordu :D

Şarkıların bulunduğu klasördeki şarkılardan birinin kapak resimidir :D

Mp3 tag programını bende deneyebilirim.. Ama Vinamp bunu yapıyor zaten, ID3/Tag bilgilerinide kapak resimlerinide otomatik buluyor.

Mp3tag öneririm. Ücretsizdir, hem toplu olarak albümlere hem de müzik dosyalarına tek tek her türlü işlemi yapabileceğin şahane bir yazılımdır. Ayrıca Türkçe desteklidir.

Mp3tag öneririm. Ücretsizdir, hem toplu olarak albümlere hem de müzik dosyalarına tek tek her türlü işlemi yapabileceğin şahane bir yazılımdır. Ayrıca Türkçe desteklidir.

Benimde en nefret ettiğim şey tek tek düzenlemekti.. Türkçe albümleri aptal bloglardan indiriyorum ve dosya isimleri berbat şarkı bilgileri berbat albüm bilgisinde site urlleri kaynıyor. Hemen kuruyorum artık dediğiniz programı.

aimp2'nin tag editörünü kullanıyorum o hep bluyo :) türk-cavur dinlimiyo
pis.png