imdatbesikci
Öğrenci
Bu sene başında, kendi yaptığım ve dinlediğim müzikleri tekrar elden geçirerek albüm haline getirdim,
yaklaşık 25 yıldır müzikle ilgileniyorum, hakkımda detaylı bilgiyi profilimde hakkında bölümüne de yazdım
ayrıca içinde basın bülteni, diskografi, hakkımda bölümleri barındıran web sitem imdatbesikciofficial.blogspot.com
Ağırlıklı olarak Elektronik müzik yapıyorum, albümlerimin hepsi acid, techno enstrümantal 1 albüm ve 1 single karadeniz techno tarzında. buraya albümlerin YouTube linklerini bırakıyorum, her albüm için bir konu açacağım yoksa karışacak.
Parçalarımdan birisine söz yazıp söyleyebilecek olanlar bana demo yapıp gönderebilirler, eğer uygunsa single çıkarabiliriz.
Spotify sanatçı linki
imdat Beşikci
Apple müzik sanatçı linki
imdat Beşikci, Apple Music’te
Youtube Müzik sanatçı linki
imdat Beşikci
Techno Of istanbul
Oy Sevdugum
Azeri Girl
Get a way
Green Valley
My Dreams
My Love
Rose Garden
synth-Turk
Silence Of The Night
yaklaşık 25 yıldır müzikle ilgileniyorum, hakkımda detaylı bilgiyi profilimde hakkında bölümüne de yazdım
ayrıca içinde basın bülteni, diskografi, hakkımda bölümleri barındıran web sitem imdatbesikciofficial.blogspot.com
Ağırlıklı olarak Elektronik müzik yapıyorum, albümlerimin hepsi acid, techno enstrümantal 1 albüm ve 1 single karadeniz techno tarzında. buraya albümlerin YouTube linklerini bırakıyorum, her albüm için bir konu açacağım yoksa karışacak.
Parçalarımdan birisine söz yazıp söyleyebilecek olanlar bana demo yapıp gönderebilirler, eğer uygunsa single çıkarabiliriz.
Spotify sanatçı linki
imdat Beşikci
Apple müzik sanatçı linki
imdat Beşikci, Apple Music’te
Youtube Müzik sanatçı linki
imdat Beşikci
Techno Of istanbul
Oy Sevdugum
Azeri Girl
Get a way
Green Valley
My Dreams