themir1905
Asistan
Arkadaşlar, hostinger.web.tr'dan bir alan adı satın aldım fakat şuan hostingler bayağı pahalı yani 6.25TL isteyen hosting toplam 36.29TL yardım edin ne yapabilirim ücretsiz hosting sitesi bilen varsa yazabilirmi?
Hayır, vermediler zaten eskidende ücretsiz domain verirlerdi şimdi pintileştiler vermiyorlar.Bireysel Hosting - SiberDizayn Technology®
Fiyatları uygun gibi. İstersen bir bakabilirsin. Fakat benim bildiğim Hostinger, hostingi ile birlikte veriyor?
Dediğim siteye bakabilirsin. Gayet ucuz. Veya Godady'den bakabilirsin.Hayır, vermediler zaten eskidende ücretsiz domain verirlerdi şimdi pintileştiler vermiyorlar.
Hocam iyi bir site fakat alan adı transferi yapmaya çalıştım ama .xyz seçeneği yoktu.Dediğim siteye bakabilirsin. Gayet ucuz. Veya Godady'den bakabilirsin.
.xyz almanız başlı başına bir hata zaten. Siz şöyle yapacaksınız; belirttiğim site üzerinden hostingi alıcaksınız, DNS yönlendirmesini onların vereceği şekilde kaydedeceksiniz.Hocam iyi bir site fakat alan adı transferi yapmaya çalıştım ama .xyz seçeneği yoktu.