?Aktivite önerilerinizi bekliyorum

Reaksiyon puanı
169
Herkesin şu zamanlarda evde canı sıkılmıştır ve hiçbir şey yapması gelmiyordur içinden hiç olmazsa ben böyleyim.
Arkadaşlar konu başlığında da yazdıği gibi evde,telefonda yapilabilcek aktiviteler oyun önerilerinizi bekliyorum artik can sıkıntısından hiçbir şey yapmasım gelmiyor hiçbir şey zevk vermiyor.Telefondan vereceğiniz oyun önerileri düşük boyut olsun (en fazla 500mb'lik oyun olsun)
*Sahibinden de gezme aktivitesi bile sıkıcı artik

Reaksiyon puanı
169
Herkesin şu zamanlarda evde canı sıkılmıştır ve hiçbir şey yapması gelmiyordur içinden hiç olmazsa ben böyleyim.
Arkadaşlar konu başlığında da yazdıği gibi evde,telefonda yapilabilcek aktiviteler oyun önerilerinizi bekliyorum artik can sıkıntısından hiçbir şey yapmasım gelmiyor hiçbir şey zevk vermiyor.Telefondan vereceğiniz oyun önerileri düşük boyut olsun (en fazla 500mb'lik oyun olsun)

Kolpaçino izle. Mis.
Yeniden bir tur izlerim sarıyor :)

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,431
Bir sürü GNU/Linux dağıtımını dene, güzel bir deneyim olur.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,431
Dosyalar silinir mi ? usb varda uğraşmak istemiyorum bir daha yükle geri yükle
Diskini bölersen veya Dual Boot yaparsan hem şu anda kullandığın işletim sistemini hemde kullanmak istediğin GNU/Linux dağıtımını aynı bilgisayarda kullanabilirsin.

Reaksiyon puanı
169

Beat yapabilirsin. Malum forumdan birisi tek başına böyle yapıyor diye biliyorum.
Güzel olabilir biraz daha arastiriyim anlamaya çalisiyim

wpa_supplicant

Profesör
Reaksiyon puanı
6,547
*Sahibinden de gezme aktivitesi bile sıkıcı artik
Telefonu parçala, geri birleştir. Kaç parça artmış say ve her seferinde rekorunu yükseltmeye çalış?

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,231
Eğlenceli bir aktivite gerçektende. Konunun linkinide bırakayım belki incelemek ister.

Reaksiyon puanı
169

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,431
Nasıl bir şey kurulur ki ona
SD kart ile yapabilirsiniz yada isterseniz bir diskinizi USB portuna bağlayıp onunla da kullanabilirsiniz. Bu arada kurulum aşaması aşırı basittir, kurulumu yapmak için okuma ve yazma bilmen yeterli.

Reaksiyon puanı
169
Son düzenleme: