Akla ihtiyacım var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan visnos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

visnos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Selam beyler lütfen bana akıl verin yoksa delireceğim babamdan bir süredir pc istiyorum (yazılım,kodlama) öğreniyorum bir bilgisiyarım var ama eski zorlanıyor bende pc istedim babamdan param yok diyor(!) oysaki o gün ne öğrendim küzenime 8k lık pc almış parasınıda kendisi vermiş amcada taksit taksit veriyorumuş sözde ben pek inanmıyorum ama ben ne zaman birşey istesem param yok diyor pc için telfonumu ve eski laptobumu satıyorum note 9 pro diyorumki baba ne zaman pc alırız param yok be adam ben pc için telefonumu ve lpatobum gözden çıkarıyorum ama kendileri bana parayı layık görmüyor hep amca tarafını seviyor yengem küzenlerim falan haftada 1 görmeye gidiyor nerdeyse her akşam görüntülü arıyor onlar sevdiği kadar beni anemi kardeşlerim sevseydi ölürdü zaten bugün annem anlatı anemin kış için mont ve botu yokmuş babamdan istemiş oda almamış ama küzenlerim doğum günlerinde onlara mont lar botlar almış bu allah revamıdır bu arada durumumz kötü deil kendisinin 3 evi var 1ni satı arsaları var daha ne olsun iphone xs kulanıyor kolunda 15k lık seiko saat var ayakblıar 2k ben birşey isteyince param yok diyor küçüken hep yengelerimden babanemden zulum gördüm 0-10 yaş arası babamda onlara destek oluyordu ben bir ara suçsuz yere kömürlüğe kapattı hergün dayak yerdim babaneme bir şey sorduğumda bana küfür ederdi anlayacağınız annem ile ben çok çektik 16 yaşındayım saçlarım beyazlıyor daha buraya çektiklerimi yazaradım ama kitap yazacak vaktim yok.

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Geçmiş olsun. Ama şu anda bir çözüm yok. Uzaklarda ya da yabancı ülkede bir üniversite kazanmaya çalışın.

efemurato

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,044
Selam beyler lütfen bana akıl verin yoksa delireceğim babamdan bir süredir pc istiyorum (yazılım,kodlama) öğreniyorum bir bilgisiyarım var ama eski zorlanıyor bende pc istedim babamdan param yok diyor(!) oysaki o gün ne öğrendim küzenime 8k lık pc almış parasınıda kendisi vermiş amcada taksit taksit veriyorumuş sözde ben pek inanmıyorum ama ben ne zaman birşey istesem param yok diyor pc için telfonumu ve eski laptobumu satıyorum note 9 pro diyorumki baba ne zaman pc alırız param yok be adam ben pc için telefonumu ve lpatobum gözden çıkarıyorum ama kendileri bana parayı layık görmüyor hep amca tarafını seviyor yengem küzenlerim falan haftada 1 görmeye gidiyor nerdeyse her akşam görüntülü arıyor onlar sevdiği kadar beni anemi kardeşlerim sevseydi ölürdü zaten bugün annem anlatı anemin kış için mont ve botu yokmuş babamdan istemiş oda almamış ama küzenlerim doğum günlerinde onlara mont lar botlar almış bu allah revamıdır bu arada durumumz kötü deil kendisinin 3 evi var 1ni satı arsaları var daha ne olsun iphone xs kulanıyor kolunda 15k lık seiko saat var ayakblıar 2k ben birşey isteyince param yok diyor küçüken hep yengelerimden babanemden zulum gördüm 0-10 yaş arası babamda onlara destek oluyordu ben bir ara suçsuz yere kömürlüğe kapattı hergün dayak yerdim babaneme bir şey sorduğumda bana küfür ederdi anlayacağınız annem ile ben çok çektik 16 yaşındayım saçlarım beyazlıyor daha buraya çektiklerimi yazaradım ama kitap yazacak vaktim yok.
Başka ülke veya üniversiteye odaklan sonra para kazanmaya başlayınca rahatlıcqksın paranla en iyisini alırsın bende yeni sistem aldım 1 yıl biriktirip

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,217
Hocam şimdilik telefondan yazılım yapabilirsiniz. Andronix indirerek bir linux dağıtımını çalıştırabilirsiniz. Veyada termux'a xfce masaüstü düzeni yükleyerekte kullanabilirsiniz. Benim bir arkadaşım böyle kodlama yapmakta.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Freelancer olarak çalışıp para biriktirin. Sonra da ayrı eve çıkarsınız kurtulursunuz onlardan.

Mümkünse pansiyonlu bir okula nakil aldır. Haftada sadece 1 kez görüşürsün ailenle. Hatta istersen hiç görüşmezsin.

DESLAER

Profesör
Reaksiyon puanı
628
ne yap et para bul o paradan baban aç kalsa bile 1 tl den fazla verme kuzenlerinede sinir olma suç babanın

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
867
Benim babamda pc almadı şuan leş pc den yazıyorum
sana bir taktik

Bir baba param yok diyorsa parası vardır.​

Bunu biraz düşün.

Bende babamdan ayakkabı istedim almadı üzerine gittin aldı acıma üstüne git.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
İşiniz gucunuz yok dimi aile içine karışıyor sunuz yine.Biz forum olarak karismiyoruz sizde karışmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...