visnos
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 18
Selam beyler lütfen bana akıl verin yoksa delireceğim babamdan bir süredir pc istiyorum (yazılım,kodlama) öğreniyorum bir bilgisiyarım var ama eski zorlanıyor bende pc istedim babamdan param yok diyor(!) oysaki o gün ne öğrendim küzenime 8k lık pc almış parasınıda kendisi vermiş amcada taksit taksit veriyorumuş sözde ben pek inanmıyorum ama ben ne zaman birşey istesem param yok diyor pc için telfonumu ve eski laptobumu satıyorum note 9 pro diyorumki baba ne zaman pc alırız param yok be adam ben pc için telefonumu ve lpatobum gözden çıkarıyorum ama kendileri bana parayı layık görmüyor hep amca tarafını seviyor yengem küzenlerim falan haftada 1 görmeye gidiyor nerdeyse her akşam görüntülü arıyor onlar sevdiği kadar beni anemi kardeşlerim sevseydi ölürdü zaten bugün annem anlatı anemin kış için mont ve botu yokmuş babamdan istemiş oda almamış ama küzenlerim doğum günlerinde onlara mont lar botlar almış bu allah revamıdır bu arada durumumz kötü deil kendisinin 3 evi var 1ni satı arsaları var daha ne olsun iphone xs kulanıyor kolunda 15k lık seiko saat var ayakblıar 2k ben birşey isteyince param yok diyor küçüken hep yengelerimden babanemden zulum gördüm 0-10 yaş arası babamda onlara destek oluyordu ben bir ara suçsuz yere kömürlüğe kapattı hergün dayak yerdim babaneme bir şey sorduğumda bana küfür ederdi anlayacağınız annem ile ben çok çektik 16 yaşındayım saçlarım beyazlıyor daha buraya çektiklerimi yazaradım ama kitap yazacak vaktim yok.