Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AKK'nin bitmesine son 1 saat kala görüşlerinizi alayım :D
vallaha ben 100 kb/s ile indiriyorum dosyalarımı ,akkyi geçince.bence fena bir hız değil.bilgisayarım gece gündüz jdownloaderla ,indirme yapıyor,ayarı veriyorum.dvd işine gelirsek,alın dvd+rw ya da -rw ve yazarken doğrulatın,yanlış yazarsa tekrar tekrar yazın ve güvenle saklayın dvdnizi.tuzlu ama verbatim azo 16x 43500 ve 43550 ,made in india ve made in taiwan kullanmış birisi olarak,dvd konusunda verileriniz önemliyse ,+rw ya da -rw tavsiye ederim.mesela bu gün bir büyük mağazada,verbatim 4x dvd+rwyi 13 tlye aldım,peşin %25 indirim vardı.sakın gelmeyin kampanyaları falan bana hitap etmedi ama her neyse.
tanesi 1.3 tl,gayet uygun.indirimsiz fiyatı yani şu andan itibaren o fiyatlar geçersiz,peşin olarak 15 tl.tavsiye ederim.keşke param yetseydide 1 değil,2 paket alsaydım.
ben şu kadarını söyleyeyim ttnet,duy sesim,her ay 200 gb download yapıyorum.siz zarar uğrayın diye.kaç yıldır adam gibi internet hızı görüyorum ve sınırsız kullanıyorum.aylık 60 tlye ve her ay gelen telefon faturasına inat,arşivime dvd üstüne dvd ekliyorum.keşke param olsa,yeni bir bilgisayar ve bluray,dvd+rw yada -rw alsam depolasam hemde verbatim marka,bulursamda azo.
sonra eskiyle dowload,yeniyi kullanma ve inenler,veri transfer hızı yüksek kaliteli bir 32 gb flash bellekle eski bilgisayardan yenisine aktarıp yazdırmak ,ve arşivciliğin keyfine varmak.ama durun,internet 110 tllik paket olacak ve sabah akşam 1.4 mb/saniyeyle kotasız interneti sömürmek.üff diyorum.hayali bile içimi kıpır kıpır etti.bari gidem ,sütsüz ,keş olacak şekilde bir kahve yapam ve sömürmeye başlayım 50 gba kadar.sonra da yazdırma kısmı da eğlenceli.
akk sıfırlandı şimdide 600 kb/s indiriyorum nerde o 1 mb/s ile indirdiğim günler sözde apartmanda fiber optik kutusu var sadece gösteriş için koydular...