- Konuyu başlatan
M
Murat Burç
SDN Okuru
Yıllarca kanımızı emdiler hala o parayla altyapı yapamadılar mi
Yıllarca kanımızı emdiler hala o parayla altyapı yapamadılar mi
AKK, aslında ilk etapta sadece fiber kullanıcılarına uygulansaydı da bakır kablo kullananlardan kaldırılsaydı iyi olurdu.
Bakır kabloların altyapısı yetersiz en başta zaten.AKK, aslında ilk etapta sadece fiber kullanıcılarına uygulansaydı da bakır kablo kullananlardan kaldırılsaydı iyi olurdu.
Benim derdim 1080p, 720p zaten izleyebiliyorum şu anda.Şimdi asıl mevzu 4.5 mgbt hız ile 720p video akıcı izlenir mi?
Valla, akk koymasınlar da bana 8mbps yeter. Fiberleri kıssınlar ki, bize de kalsın işte.Bakır kabloların altyapısı yetersiz en başta zaten.![]()
Aç gözlülük yapmayacağım bana 6 mbpsde yeter şuan 3.5 mpbs alıyorum Akkyi geçerse 2.5-3 arası ben napayim düşünün. Hızlı olsun biraz daha 50 75 gb akk olsada olurValla, akk koymasınlar da bana 8mbps yeter. Fiberleri kıssınlar ki, bize de kalsın işte.![]()
aynen öyle bana 5mbps ve en azından 50 gb akk versin. Şuan 3.5mbps akk ile ve 35 gb kota ile kullanıyorum.10 günde bitiyor zaten.Birde 75 tl para ödüyorum bu mu Adil ?Aç gözlülük yapmayacağım bana 6 mbpsde yeter şuan 3.5 mpbs alıyorum Akkyi geçerse 2.5-3 arası ben napayim düşünün. Hızlı olsun biraz daha 50 75 gb akk olsada olur
Size speed test yapıp atayım alacağım hız 3.5 mpbs aciyorum halime bakın artık Akkye itirazım yok iyice sindirdim Yeğenimde 8mpbs internet bulunduğumda seviniyorum artık illallah ettim akk varsın olsun varsın 16 mpbs de olmasın ben 6-7 mpbs ye razıyım gerçektenÇok değil hocam 100 sene sonra 8 mb vericekler umudunu yitirme![]()
Artık onuda yemiyor youtube izlemeye devam edersen devamını yüklüyor.Bu akk ile çalışmalar yürütüldüğü sırada yetkili kurumdaki adam 3 mbps internet yetmiyor yavaş cümlesine karşılık 3 mbit internet gayet yeterli bir hız videoyu biraz bekletip izleyebilir cümlesini söylemişti ismini unuttum suan
Size speed test yapıp atayım alacağım hız 3.5 mpbs açıyorum bakım artık Akkyi itirazım yok Yeğenimde 8mpbs internet bulunduğumda seviniyorum artık illallah ettim akk varsın olsun varsın 16 mpbs de olmasın ben 6-7 mpbs ye razıyım gerçekten
Ya ciddiyim gerçekten ya çok yavaş arkadaş çok yavaş 3 mpbs ve ben her zaman bu hızla yaşıyorum ya bana 35 gb da olsa 40 gb da olsa 50 GB da olsa hızlı internet ver ben idareli kullanmaya hazırım vallahi olmuyor içim gidiyor benim yapamıyorum 6 mpbs 7 mpbs vermek çok mu zor yıllardır kanımızı emdiler sömürdüler adeta öldürüp leşimizi yediler Allah hepsinin belasını versin bakın emin olun şu yazıyı yazarken kafam ağrımaya başladı ben artık herşeyi geçtim az daha 3 mpbs daha hizlandirsinlar tamam yeter şükürKatılıyorum 8 versin akk siz versin çok çabuk bitiyor milletin gözü fazla hızlda değil zaten bunu bile çok görüyorlar resim olayı özetliyor
![]()
Ya ciddiyim gerçekten ya çok yavaş arkadaş çok yavaş 3 mpbs ve ben her zaman bu hızla yaşıyorum ya bana 35 gb da olsa 40 gb da olsa 50 GB da olsa hızlı internet ver ben idareli kullanmaya hazırım vallahi olmuyor içim gidiyor benim yapamıyorum 6 mpbs 7 mpbs vermek çok mu zor yıllardır kanımızı emdiler sömürdüler adeta öldürüp leşimizi yediler Allah hepsinin belasını versin bakın emin olun şu yazıyı yazarken kafam ağrımaya başladı ben artık herşeyi geçtim az daha 3 mpbs daha hizlandirsinlar tamam yeter şükür
Tepki gösterildi mecliste milletvekilleriyle bile ğörüşüldü ama sonuç 4.5 mbit.Alt yapı yalanı var hocam benzr ülkelerde durumu attım zaten görülüyor ama bakıyoruz millet hala alt yapı diyor ee şimdi firmayada laf edemiyoruz tepki gösteren yokki doğru düzgün.
Tepki gösterildi mecliste milletvekilleriyle bile ğörüşüldü ama sonuç 4.5 mbit.
25 ten 8'e düşse bana da yeter sanırım. İndirme yapmıyorum zaten güncellemeler dışında.Valla, akk koymasınlar da bana 8mbps yeter. Fiberleri kıssınlar ki, bize de kalsın işte.![]()
Artık onuda yemiyor youtube izlemeye devam edersen devamını yüklüyor.![]()
Arkadaşlar btk başkanı Tweet attı. Akn ile ilgili gorus bildirebiliyormuşuz. Bence abanmalıyız.