AKK İyileştirildi! Resmi Açıklama Geldi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Ben, bakır kablolar kaldırmadığı için mecburen 8mbps kullanıyorum; sen, fiber kablolarla 50mbps kullanıyorsun, ikimiz de kotayı doldurursak aynı hızlara düşüyoruz.
Adil mi oldu bu şimdi ? senin bakır kabloların kaldırmıyor diye ben niye kota duldurup seninle aynı hıza düşüyorum ?
ha unutmadan şunu da diyeyim bakır kablo işinin palavra olduğunu yazmıştım buraya... hepsi kar işi telekomun yalanlarına kanmayın.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bakır kablolar kaldırmıyor diye birşey yok. Bakır kablolarla 8 Gbps hız testleri yapıldı. Ayrıca saha dolabında fiber varsa bakır kablolarla 100 Mbps kadar alabiliyorsunuz ki ben 25 Mbps net kullanıp 23 alıyorum bakır kablolar ile.
Maalesef var. Bizim hat 16mbps kaldırmıyor.. Yenilemiyorlar da..

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Maalesef var. Bizim hat 16mbps kaldırmıyor.. Yenilemiyorlar da..

Bizim arkadaşa 5 ay hat kaldırmıyor dediler birgün bir baktı 10 mb üstü net alıyor adam gelmiş cihazla ölçmüş maximum 5 alınır demiş ne yaptıklarıda belli değil saçma sapan iş yapıyorlar .

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Adil mi oldu bu şimdi ? senin bakır kabloların kaldırmıyor diye ben niye kota duldurup seninle aynı hıza düşüyorum ?
ha unutmadan şunu da diyeyim bakır kablo işinin palavra olduğunu yazmıştım buraya... hepsi kar işi telekomun yalanlarına kanmayın.
Arkadaşım, çok bilmişlik yapmayın işte. Bana mı diyorsun kanmayın diye.. Fazladan kesilen 60 kuruşu geri ödetmiş adamım ben.. Adamlar alt yapı projesini yapmış, oraya da geleceğiz diyorlar, sıraya koymuşlar, kim bilir ne zaman gelecekler.. Şehrin dışında kenar mahallenin bir sokağı.. Bekle belki gelir..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bizim arkadaşa 5 ay hat kaldırmıyor dediler birgün bir baktı 10 mb üstü net alıyor adam gelmiş cihazla ölçmüş maximum 5 alınır demiş ne yaptıklarıda belli değil saçma sapan iş yapıyorlar .
Biz en az 5 senedir 8mbps kullanıyoruz. 16mbps yapalım dedik, 5dk'da 1 kopmaya başladı. Merkeze uzak bir de.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Doomu gece 2de indireceğiz anlaşılan... Şu çok özür dileyerek söylüyorum ban sebebiyse silebilirsiniz
aptal superonline 69a 50(150)+tv+tel ver,yordu. Aynı fiyata 25(75)+tv(-12kanal)+ tel oldu...

Quilliam

Doçent
Reaksiyon puanı
86
Aslında forumda bir anket yapılsa kullandığımız servis sağlayıcısı, hız, fiyat, ve memnuniyet diye güzel olur.

ohmg

Asistan
Reaksiyon puanı
35
ortak bir görüş bildirmemiz lazım BTK'ya, konuyla ilgili DH ile birlikte çalışmamız lazım çünkü onların emeği çok büyük bu konuda.

bambam48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AKK Turkiye de yanlış anlaşılıyor. 3mbit gayet yeterli bir hız.
Ancak Akk gecildiginde servis saglayiciniz sizi Akk gecenlerin bulundugu havuza alıyor örn burada 1 sunucuya 10.000 kullanıcı düşüyor.
Hizdan cok internetiniz yoğun saatlerde cevap vermez hale geliyor 380p bile video izleyemiyorsunuz. Ve şikayet ettiginizde alt yapinizdan kaynaklı cevabını alıyorsun.

Bu açıdan bakildiginda Akk hic bir zaman kalkmayacak zira bu sayede aynı alt yapi ve hizmete ragmen daha yuksek ucret ödeyecek daha az ip adresine hizmet veren sunucular ile hizmette çeşitlilik yararmak tamamen bir pazarlama tekniği..

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
AKK Turkiye de yanlış anlaşılıyor. 3mbit gayet yeterli bir hız.
Ancak Akk gecildiginde servis saglayiciniz sizi Akk gecenlerin bulundugu havuza alıyor örn burada 1 sunucuya 10.000 kullanıcı düşüyor.
Hizdan cok internetiniz yoğun saatlerde cevap vermez hale geliyor 380p bile video izleyemiyorsunuz. Ve şikayet ettiginizde alt yapinizdan kaynaklı cevabını alıyorsun.

Bu açıdan bakildiginda Akk hic bir zaman kalkmayacak zira bu sayede aynı alt yapi ve hizmete ragmen daha yuksek ucret ödeyecek daha az ip adresine hizmet veren sunucular ile hizmette çeşitlilik yararmak tamamen bir pazarlama tekniği..
3 mbit gayet yeterli bir hız mı?

Teknoloji çağında yaşıyoruz. 50-60 GB oyunlar, 4K videolar, 60fps videolar, devasa boyutlarda resimler, gifler almış başını gidiyor ve sen 3 mbit yeterli diyorsun.

Madem beklemeyi bu kadar seven birisin sana 1 mbit internet verelim sen bununla GTA 5 indirmeye başla. Aynı anda 4 kişi interneti de kullanın. Bakalım nasıl yetiyormuş bu internet.

Son düzenleyen moderatör:

bambam48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teknoloji çağında yaşıyoruz ama okudugunu anlamadan cevap yazan insanlarla :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Teknoloji çağında yaşıyoruz ama okudugunu anlamadan cevap yazan insanlarla :)
Arkadaş gayet güzel okumuş gayet güzel anlamış ve gayet güzel cevaplamış. 3 megabit yeterli bir hız değil. Bırakın 4Kyı 2Kda bile sorun çıkartıyor. Bugün elimizdeki basit telefonlarda bile 2K ekranlar var hatta 4Kya gidiyoruz.
Böyle size tek sunucu ayrılsa bile durum bu bunun sunucuyla alakası yok istediği kadar cevap versin. 3megabit sayı olarak yetersiz bir rakam

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Şu anda superoline kullanıyorum. Kota aştı ve 3mbit. İyileştirme daha iyi sonuç verene kadar devam edilmeli kesinlikle.