AKK İyileştirildi! Resmi Açıklama Geldi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

Murat Burç

SDN Okuru
Yıllarca kanımızı emdiler hala o parayla altyapı yapamadılar mi

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
yahu bir de en çok tercih edilen paket akkli dememişler mi napsınlar yani insanlar 3-4 katı para verip 8mbit limitsiz hız mı alsınlar. şaka gibi ya.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Ekran Alıntısı.PNG

Apartmanda birini bulsam direkt buna geçeceğim. Tavsiye edilir. :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
AKK, aslında ilk etapta sadece fiber kullanıcılarına uygulansaydı da bakır kablo kullananlardan kaldırılsaydı iyi olurdu.

serhatdundar

Asistan
Reaksiyon puanı
99
Bu konu operatör şirketlerine sunulacak mı yoksa direkt BTK' nın açıklaması yürürlüğe mi girecek?
Yani son sözü şirketler mi söyleyecek BTK mı?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Valla, akk koymasınlar da bana 8mbps yeter. Fiberleri kıssınlar ki, bize de kalsın işte. :D
Aç gözlülük yapmayacağım bana 6 mbpsde yeter şuan 3.5 mpbs alıyorum Akkyi geçerse 2.5-3 arası ben napayim düşünün. Hızlı olsun biraz daha 50 75 gb akk olsada olur

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşım bizim sıkıntımız da şu: Vergi alıyorlar ama verdiğimiz verginin karşılığı alamıyoruz.Telefon'dan o kadar vergi alıyorlar hemde hiç bir şey yapmadan.Alt tarafı radyo ya 150 tl para alıyorlar ama bir altyapı yapamıyorlar.Kusura bakmasınlar paraları alırken iyi icraate gelince fıss. Yıllarca süründürürler sonra bi iyileştirme yaparlar ve biz yapıyoruz havalarına girerler vs. Siz bir şey yapmıyorsunuz biz hak ettiğimizi alıyoruz. Sömürgeci pis kan emiciler.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Aç gözlülük yapmayacağım bana 6 mbpsde yeter şuan 3.5 mpbs alıyorum Akkyi geçerse 2.5-3 arası ben napayim düşünün. Hızlı olsun biraz daha 50 75 gb akk olsada olur
aynen öyle bana 5mbps ve en azından 50 gb akk versin. Şuan 3.5mbps akk ile ve 35 gb kota ile kullanıyorum.10 günde bitiyor zaten.Birde 75 tl para ödüyorum bu mu Adil ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Çok değil hocam 100 sene sonra 8 mb vericekler umudunu yitirme :)
Size speed test yapıp atayım alacağım hız 3.5 mpbs aciyorum halime bakın artık Akkye itirazım yok iyice sindirdim Yeğenimde 8mpbs internet bulunduğumda seviniyorum artık illallah ettim akk varsın olsun varsın 16 mpbs de olmasın ben 6-7 mpbs ye razıyım gerçekten

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Bu akk ile çalışmalar yürütüldüğü sırada yetkili kurumdaki adam 3 mbps internet yetmiyor yavaş cümlesine karşılık 3 mbit internet gayet yeterli bir hız videoyu biraz bekletip izleyebilir cümlesini söylemişti ismini unuttum suan
Artık onuda yemiyor youtube izlemeye devam edersen devamını yüklüyor. :D

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Size speed test yapıp atayım alacağım hız 3.5 mpbs açıyorum bakım artık Akkyi itirazım yok Yeğenimde 8mpbs internet bulunduğumda seviniyorum artık illallah ettim akk varsın olsun varsın 16 mpbs de olmasın ben 6-7 mpbs ye razıyım gerçekten

Katılıyorum 8 versin akk siz versin çok çabuk bitiyor milletin gözü fazla hızlda değil zaten bunu bile çok görüyorlar resim olayı özetliyor gerçi ben 3g kullanıyorum 20 gb ayda 96 tl mobil dahada kazık 20 sonrasıda yok buda bi 300 sene sonra düzelir .

WbQLDL.png

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
orjinal metni okursanız ortada bir yasa veya karar.
btk ihtiyaçlara yönelik bazı önerilerde bulunmuş.
bu önerilerle ilgili telekom firmalarının görüşleri istenmiş.

bir nevi bunları tartışın bir yol bulun. buda başlangıcınız olsun demiş.

devletin böyle çalışması çok güzel. beliritlen hedefler acı ama gerçekçi.
tüm türkiyenin adil kullanım kotası olmadan kullanabilmesi için gerekli altyapı ancak 2019 yılı öngörülmüş.
büyük şehirlerde bu daha erken olacaktır.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Katılıyorum 8 versin akk siz versin çok çabuk bitiyor milletin gözü fazla hızlda değil zaten bunu bile çok görüyorlar resim olayı özetliyor

WbQLDL.png
Ya ciddiyim gerçekten ya çok yavaş arkadaş çok yavaş 3 mpbs ve ben her zaman bu hızla yaşıyorum ya bana 35 gb da olsa 40 gb da olsa 50 GB da olsa hızlı internet ver ben idareli kullanmaya hazırım vallahi olmuyor içim gidiyor benim yapamıyorum 6 mpbs 7 mpbs vermek çok mu zor yıllardır kanımızı emdiler sömürdüler adeta öldürüp leşimizi yediler Allah hepsinin belasını versin bakın emin olun şu yazıyı yazarken kafam ağrımaya başladı ben artık herşeyi geçtim az daha 3 mpbs daha hizlandirsinlar tamam yeter şükür

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Altyapi zaten mevcut. 2019'a kadar biraz daha tokatlamak istemislerdir.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Ya ciddiyim gerçekten ya çok yavaş arkadaş çok yavaş 3 mpbs ve ben her zaman bu hızla yaşıyorum ya bana 35 gb da olsa 40 gb da olsa 50 GB da olsa hızlı internet ver ben idareli kullanmaya hazırım vallahi olmuyor içim gidiyor benim yapamıyorum 6 mpbs 7 mpbs vermek çok mu zor yıllardır kanımızı emdiler sömürdüler adeta öldürüp leşimizi yediler Allah hepsinin belasını versin bakın emin olun şu yazıyı yazarken kafam ağrımaya başladı ben artık herşeyi geçtim az daha 3 mpbs daha hizlandirsinlar tamam yeter şükür

Alt yapı yalanı var hocam benzr ülkelerde durumu attım zaten görülüyor ama bakıyoruz millet hala alt yapı diyor ee şimdi firmayada laf edemiyoruz tepki gösteren yokki doğru düzgün.

maximus01982

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Alt yapı yalanı var hocam benzr ülkelerde durumu attım zaten görülüyor ama bakıyoruz millet hala alt yapı diyor ee şimdi firmayada laf edemiyoruz tepki gösteren yokki doğru düzgün.
Tepki gösterildi mecliste milletvekilleriyle bile ğörüşüldü ama sonuç 4.5 mbit.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Tepki gösterildi mecliste milletvekilleriyle bile ğörüşüldü ama sonuç 4.5 mbit.

Yeterli değil genel toplumun tepkisi lazım kullanıcı alıp kullanmayacak adam satamıyacağını anlarsa iyileştirir yoksa zaten sattığı ürünü kimse iyileştirmez bu tepkiler yetersiz ve çok gecikmiş tepkiler.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Valla, akk koymasınlar da bana 8mbps yeter. Fiberleri kıssınlar ki, bize de kalsın işte. :D
25 ten 8'e düşse bana da yeter sanırım. İndirme yapmıyorum zaten güncellemeler dışında.
Bir de ping sorunu var, akk yokken sıkıntı olmuyor ama ondan sonra ping sorunu oluyor Battlefield bazı serverlarda. Upload 5 ten 1 e düşüyor çünkü, en azından 2-3 mbit upload olmalı. İnsanlar genel olarak downloada odaklandı ama upload önemli.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Milletvekilleriyle görüşülmedi adanada bir milletvekili el attı duruma hatta foruma üye oldu selamlaştı galiba adana chp milletvekiliydi adını unuttum gerekli yerlere bile gittiler haftalarca ugrastılar adamın dedigi tek şey bizimle ilgilenmiyorlar bile bunun için bir çok kişinin bir araya gelmesi lazım(resmi kişiler)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Arkadaşlar btk başkanı Tweet attı. Akn ile ilgili gorus bildirebiliyormuşuz. Bence abanmalıyız.

oguzkahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar 128 kbit denilen mobil şebekeler için alt sınır. Sabit internette ise hız %50 düşecek yani 16 mbit için 8 mbit 100 mbit için 50 mbit. ayrıca gece 2 ve sabah 8 e kadar kullanım dahil edilmeyecek. 2 yıl kadarda süre vermişler servis sağlayacılarına altyapılarını hazırlamaları için. Kimse zaten tamamen kalkmasını beklemiyodu herkes 5 mbit olacak diye bekliyordu ve hızın yarı yarıya düşmesi,gece kullanımın sayılmaması ve 2 yıl içinde kalkacak olması güzel bir gelişme bence.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
BTK'da sanki parti üyesi gibi , sen önce kendi işini yap bırak şu siyasi işleri.Yahu bize ne reis'ten sen bana icraatlardan haber ver.Abi şunu aşalım artık. Tamam anladık iktidardansın da senin işin ayrı.Siz hiç Hakkı Alkan'dan siyasi bir paylaşım gördünüz mü ? Bu adamdan da görmemeliyiz.Sonuçta hepimize hizmet ediyor. Çok mu önemli ? Değil evet ama içimden geldi söylemek istedim. Hakkı Alkan gibi insanlarla daha sık iletişimde olsalar keşke.