• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

AKK Hatası 2 Aydır Çözülemedi

vagojeo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 ay önce TTNET'ten bana bir teklif geldi. Ayda 5 TL fark vererek kotamı 100 gb'a yükseltebileceklerini söylediler, ben de doğal olarak tamam dedim. Fakat gel gör ki ne zaman 50 GB geçsem 3 Mbit'e düşüyor hızım. Bir türlü düzeltemediler. Aynı sorunu yaşayan oldu mu acaba?

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 ay önce TTNET'ten bana bir teklif geldi. Ayda 5 TL fark vererek kotamı 100 gb'a yükseltebileceklerini söylediler, ben de doğal olarak tamam dedim. Fakat gel gör ki ne zaman 50 GB geçsem 3 Mbit'e düşüyor hızım. Bir türlü düzeltemediler. Aynı sorunu yaşayan oldu mu acaba?
Telefonla arayıp şikayetini bildirmedikçe düzeltmiyorlar benimde hızı düşürdüler 5 mbite bir ay geçti baktım hızlanmıyor telefon açtım böyle böyle anlattım düzelttiler.

Telefon açtım artık kanka olacam müşteri hizmetleriyle :) Ama ne yazık ki düzelmiyor. Anlatıyorum diyorum ki yazılımsal bir problem olabilir donanımla alakası yok anlamıyorlar.

Benimde boyle bır arkadas vardı. sürekli müşteri hizmetlerini arayıp duruyordu.
Sonunda ordaki kızla tanışıp evlendi. Garip ama gerçek ;)