Akıllı telefon alacağım hangisini önerirsiniz

desafinado

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuan samsung s 3570 klavyeli cep telefonu kullanıorum.telefonumdan memnunum ama whatsapp ve line gibi programlar indiremiyorum akıllı tel olmadığı için...
şuan s4 almayı düşünüorum bir bilgim de yok bu telefon ile ilgili...sadece en son çıkan modeli olduğu için almayı düşünüyorum...8 yıldır samsung kullanıorum başka telefon da istemiyorum hele i5 o telefonu hiç sevmiorum...ne önerirsiniz_? s4 alayım mı bir de s4 zoom onun da tipi çok güzel :s kararsız kaldım...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s4 active al. tuvalette surf yaparken deliğe düşürürsen yıkayabilirsin.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Galaxy S4 Zoom'u önermiyorum, genel kullanım için S4 alınabilir, alternatif istiyorsanız LG G2'ye veya Nexus 5'e bakabilirsiniz. Youtube ve bezeri sitelerde karşılaştırmaları var.

kocadag43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
s4 mini şu anda vatanda kılıf hediyesi ile 1049 lira bence on numara tel ve fiyat hiç kaçırma derim ( bu arada ben s4 kullanıyorum onuda alabilirsin )

G0LGE

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Madem Samsung'u seviyorsun. iyi al kullan, sonra o sevginden eser kalıyor mu :D

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
şuan samsung s 3570 klavyeli cep telefonu kullanıorum.telefonumdan memnunum ama whatsapp ve line gibi programlar indiremiyorum akıllı tel olmadığı için...
şuan s4 almayı düşünüorum bir bilgim de yok bu telefon ile ilgili...sadece en son çıkan modeli olduğu için almayı düşünüyorum...8 yıldır samsung kullanıorum başka telefon da istemiyorum hele i5 o telefonu hiç sevmiorum...ne önerirsiniz_? s4 alayım mı bir de s4 zoom onun da tipi çok güzel :s kararsız kaldım...
s4 zoomu önermem ben alma kamerası fena değil ama sistemi iyi değil ve çok kaba lg g2 xperia z1 not 3 ve s4 den birini alabilrsin samsung istiyorsan not 3 al derim daha iyi...bu arada sorun olursa bende s4 kullanıyorum

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
S4 zoom telefon değil telefon gibi özellikleri olan kamera. O yüzden alma bence.
S4 alabilirsin. Farklılık olsun istiyorsan S4 active alabilirsin.