Akıllı saat alınır mı?

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bence şu aşamada gereksiz, ama gel gelelim pil ömürleri uzar, kredi kartı yerine kullanım, sağlık takibi vs konularda daha yetenekli ve yaygın hale gelir o zaman alırım.

800 tl civarı para verip bana hava atmaktan başka bir şey sağlamayacaksa kalsın derim. Zira cep telefonum yanımdayken herhangi bir aplikasyonu akıllı saat üzerinden kulanacağımı sanmıyorum. Tabi herkesin kendi tercihi ve beğenisi netice ama o kadar paraya çok şık 1 hatta 2 saat alınabilir diye düşünüyorum.

Black_Yunus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Akıllı saat konusu tamamen zevk meselesi akıllı saat alacaskan ya apple watch yada gear s2 al derim. Akıllı saatte özellikler bence çokda önemli değil önemli olan şey tasarım gear s2 de bezel sayesinde dokunmatik az kullanılıyor fakat apple watch da kullanımda zorlanabilirsin ekranı küçük oldugundan dolayi fakat secim senin telefonunla uyumuda önemli ios kullaniyorsan apple watch al derim fakat android kullaniyorsan gear s2 almani tavsiye ederim..

hlp.emre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Akıllı saatler çok güzel tasarlanıyor fakat fiyatları uçuyor. E bizimde kanadımız olmadığına göre.

mania2006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağlıkla ilgili sensörler, gps, pusula, sıcaklık, basınç vb ne varsa dolduruyorlar. Bunların tamamı çok iyi düzeye kalite olarak geldiğinde yine de benim için cazibeli

Reaksiyon puanı
6
Bu konuyu bende merak ediyorum sonuçta bir saat yani nasıl konuşabilirsin ki onunla? Topluluk içerisinde yüksek ses ile mi konuşalım,kolumuza kulaklık mı takalım ? Bence giyebilir teknoloji bayat işe yarayacağını düşünmeyenlerdenim

mustafaulukus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar herkes alınır alınmaz diye yorum yapmış, samsung öne çıkarılmış. ama ben apple'ın küçümsenecek bir marka olmadığını düşünüyorum. telefonlarını,tabletlerini ve notebook larını bu kadar iyi yapan bir firma bence akıllı saatlerini de iyi yapmıştır diye düşünüyorum. şimdi para mevzuna girmeden neden apple almamam gerektiği konusunda fikri olan arkadaşlarım yazabilirler mi? teşekkürler.