Ak partiye oy veren 16 milyona hakaret etti

Reaksiyon puanı
2
T. Ö. saçmaladı: "Bizim sorunumuz AKP'ye oy veren 16 milyon kişi..."

Yeni parti kurma çalışmalarını sürdüren Tuncay Özkan, Biz Kaç Kişiyiz Derneği'nin Antalya Şubesi'nin açılışında yaptığı konuşmada AK Parti'ye oy veren 16 milyon vatandaşa hakaret etti.

Yargıtay onursal Cumhuriyet başsavcısı Vural Savaş, Akdeniz Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Şahin Filiz ve dernek üyelerinin katıldığı açılışta yaklaşık 150 kişilik gruba hitap eden Özkan, Bağımsız Cumhuriyet Partisi (BCP) ile birlikte hareket ederek, iktidara yürüdüklerini ileri sürdü. Güneş amblemli yeni partinin genç arkadaşları tarafından kurulduğunu ifade eden Özkan, yeni oluşum için Türkiye'nin kabul ettiği liderleri bir araya getirme çabasında olduklarını vurguladı. Özkan şunları söyledi: "Geçen seçimlerde bunu yaptık. Ancak bu birleşmeler her zaman olumlu sonuç vermiyor. Geçen seçimlerde liderleri bir araya birleştirerek seçimlere girmemelerini sağladık. Fakat sonuç ortada. Bunun için aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar alınmaz. Başka şeyler yapacağız. Bu ülkeyi karanlıklardan kurtaracağız. CHP'yle bir sorunumuz yok. Bizim sorunumuz AKP'ye oy veren 16 milyon kişi. Hepsinden oylarını geri çekmelerini istiyoruz. Türkiye'yi hep birlikte yeniden kucaklamak istiyoruz. BCP ile birlikte cumhuriyetçi seferberlik kapsamında birlikte hareket ediyoruz ve iktidarı hedefliyoruz."

Özkan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yaptığı sağlık merkezlerinin eşi Emine Erdoğan'ın hissedarı olan şirket olduğunu ileri sürerek, "Emine Erdoğan'ın Sancak Grubu'nda da hissedarıdır" dedi. Açılışa Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Türkan Saylan'ın da sağlık nedenlerinden dolayı katılamadığı bildirildi.

http://www.samanyoluhaber.com/haber-107177.html

paşazaade

Asistan
Reaksiyon puanı
0
onlar kötüde sen çokmu iyisin len tuncayyy
senin ne mal oldğunu bilmiyomuyuz
o oy veren 16 milyon kişiden biri olarak şunu söylüyorum benimde sorunum senle senin gibi
alçaklarla insan kisvesine bürünmüş ne olduğu belli olmayanlarla
insanları kandıranlarla dedi koducu kadınlar gibi laf üretmekten başka hiç adam gibi bi işi olmayanlarla
sen secime gir barajı bile aşmazsın sende tarihin tozlu sayfaları arasında yerni alırsın istediğin bu senin

recepyuksel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
paşazaade dedi ki:
onlar kötüde sen çokmu iyisin len tuncayyy
senin ne mal oldğunu bilmiyomuyuz
o oy veren 16 milyon kişiden biri olarak şunu söylüyorum benimde sorunum senle senin gibi
alçaklarla insan kisvesine bürünmüş ne olduğu belli olmayanlarla
insanları kandıranlarla dedi koducu kadınlar gibi laf üretmekten başka hiç adam gibi bi işi olmayanlarla
sen secime gir barajı bile aşmazsın sende tarihin tozlu sayfaları arasında yerni alırsın istediğin bu senin

ağzına sağlık....

PcMaKeR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bırakın ya onu 150 kişisi kurtarsın :) 16 milyon nerde 150 nerde ezilirsin Tuncay.

trauma

Doçent
Reaksiyon puanı
1
114 Msj yazan birine forum kurallarına bak denilir mi?
Denilmez, o yüzden demiyorum,
Daha dün başlığın büyük harflerle yazıldığı bi konun kilitlendiğini bilerek...

?Handsome?

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Başlık Düzenlemesi yaparsan sevinirim ???

sonrada elektiriğe, suya,yola , herseye zam yapan , askari ücrete ise %5 yapan
yoksula vuran zengini zengin yapan bu parti hakareti hak ediyor bence ;)

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
?Handsome? dedi ki:

hakaret partiye edilmemiş, 16 milyon kişiye edilmiş,çarpıtmayın.

TeArS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
?Handsome? dedi ki:

kaldır iki parmağı kapat gözünü dünyaya

?Handsome?

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu arada konuyu açan arkadaş akp yi çok seviyor galiba büyük büyük yazmışta ;D
bence burda parti kurmaylarını kastedmiş olabilir |)
ben t.ö yüde hiç sevmem yanlış anlamayın ???

ama bu işciye yapılan yanlışları beni çıldırtıyor millet nasıl geçinecek bilmiyorum bu %45 ede bir yanlıştır herseye zam zam bu ne yaaa :#

oy vermeye devam teşekkürler TÜRKİYE

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bu tür olaylar daha önce de oldu ve bu ortamda tartışma fırsatı bulduk hep birlikte ; ama şunu söyleyebilirim bu organizma gibi düşüneneler hariç milletimizin gerçekten çok bilinçlendiğini düşünüyorum. Burda tamamen milletimize edilmiş bir hakaret ve biraz da tehdit içerikli konuşmalar söz konusudur hiç kendimizi kandırıp olayı çarpıtmayalım. Bir kere sen kimsin de bu milletle sorunun olsun? İkincisi elin Ermenisi,Yunanı.... bile senin kadar açık söylemiyor bu milletle sorunu olduğunu,düşmanlığını senin kadar göstermiyor. Hangi sıfatla çıkıp ,hesap sorar gibi ortalığı karıştırıyorsun.Akp' ye oy vermiş olalım ya da olmayalım hiç önemli değil bu hakaret bizden olan insanlara yani soydşlarımıza,yurttaşlarımıza edilmiştir hangi partiye oy verdikleri hiç önemli değil.

murteza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

evet

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bunalr bir kendilerini doğru olduklarına nasıl inanıyorlar

intibah

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Aynı haberin Cumhuriyet versiyonu : Muhterem Tuncay Özkan Ak Partiye oy verenleri doğru yola çağırdı :D:D

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Tuncay, n'aptın, n'ettin Tuncay. Euro2008'de de çok kötüydün zati.

oguzkahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
?Handsome? dedi ki:

katılıyorum

kuruwa

Asistan
Reaksiyon puanı
0
al bendende o
oguzkahn dedi ki:
?Handsome? dedi ki:

katılıyorum
al benden de o kadar katılmıyorum doğruları göründe diyorum en son ayarlamalarla belediyelerden alınamıyan elektrık ücretide vatandaşa ödettirilecek unutmayın

rakun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir tane akl-ı selim şu metinde geçen hakareti bulsun.Ben mi okuduğumu anlayamıyorum, yoksa bazı konular bilerek mi çarpıtılıyor anlayamadım gitti.

Peşinen not:Tuncay Özkan'a karşı zerre kadar sempati duymuyorum.

Esghie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Alemci_Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Yazık bu tuncaya !!

Düşündüm sana ne diyeyim diye ama dedimki kendi kendime sana cevap vererek senin seviyene düşmemek lazım... Acıyorum sana ne hallere düştün... Bakalım tv kanalın gibi partini kimlere satacaksın ???

spydr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vala bunu yazan arkadaş akp yanlısı kaynak a bakarmısınız..samayoluhaber ;) elbette tuncay ıkaile almamak gerekir yanlış tutum ancak hala akp diyenler körükörüne gidiyolar naptı akp evet yaptı zaaam zamm zamm yeter ne hale geldik vatanadaşa sorun millet nasıl geçinmeye çalışıyo bunlara bakalım..ayıptır ya akp hala :S

Galileo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tuncaymı peh :) ya arkadaşlar bırakalım bu tek sütunluk haberleri:) işimiz gücümüz var :) yalan yanlış haberlerlemi uğraşcaz birbirimizin canını sıkıcaz. bence yapmayalım.

avrupa %75 zam yapmış emeklisine demin haberlerde dinledim, elektürüge %21 zam var 2 saat sonra :)

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
kim söyledi kaynak ver arkadaşım %75 için biz de bilelim ?!

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
abi tv yi sattıgındaki aglaması çok komikti ya ben bile acımıştım vah garibim
ciddi insannarın sözlerini tartışırım
tuncay özkan tiye alınmak için yaratılmış sizde öyle yapın

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Değerli Dostlar,

Tarafgir bir yayının yumurtladığı saçma başlıktan başka birşey değil. Olayda hakaret falan göremedim. Sorunumuz budur demiş; nasıl alındılar üzerlerine nedne gocundular anlamak mümkün değil (tecahülüarif). Yok başka şeyler dediyse onları getirin, mahkemeye taşınsın konu vesaire.

Konum bu adam ve takipçileri değil (çok da tın); aslında başka bir yere gelmek istiyorum: Zamanında Besim Tibuk isimli parti başkanı (çok değil iki seçim önce) aldıkları %0,5 oydan sonra "Türk Halkı'nın %95,5'i hata yapmıştır" gibi bir açıklamada bulundu (oran yanlışsa, doğrusunu yazıveriniz). Kimse de bunu "Türk halkına hakaret ediliyor!!!!" diye manşete taşımadı. Kaldı ki zıt görüşlü insanların birbirlerini sorun olarak görmeleri olağan birşeydir.

Demek istiyorum ki, yahu Tuncay Özkan denilen vatandaş ve aciz grubu bu din simsarlarını bu kadar mı korkutuyor veya sinirlendiriyor? Biraz da hazımlı olun be kardeşim. O cümlelerse söylenen, yok hakaret makaret. Bizi tahkir ve tezyif eden şeyler çok daha farklı... Maalesef delikanlı profili de kurtarmıyor bizi. Somut adım lazım. rest çekebilmek lazım. Hem içeride hem dışarıda vurduğumuz yerden ses getirmemiz lazım.

...ama neymiş? Samanyolu buyumuş ki, hakaretmişmiş. Neyse tekrar düşündüm: benim de taparcasına sevdiğim bri öndere çıkıp bilmemkaç kişinin önünde yılan diye hitap etse birisi ben de her fırsatta bire bin katar öç almaya çalışırdım(yalan, tahminen yapamazdım). Yazık yani. Basının işe yarayanı makbuldür; böyle ucuz söz oyunlarıyla kendi tebasını şartlandırma yarışına gireni değil...

Bu tür yayınları, bunların desteklediği zihniyetlerin ve bunların siyasi uzantılarının yolundan gidersek bir yere varmamız zor. Ben size söyleyim.

Güzel günler dilerim.

wwhirlwind

Profesör
Reaksiyon puanı
2
erol_1982 dedi ki:
Galileo dedi ki:
avrupa %75 zam yapmış emeklisine demin haberlerde dinledim, elektürüge %21 zam var 2 saat sonra :)

Romanyaydı galiba

ewet kardes romanya ama %75 degil %70 zam ayrıca bu sene degil gelecek yıl yapacaklar (yanılmıyorsam bu sene %33 yada %44 yapmıslardı) ...

asıl konuya gelince de ben yazıda herhangi bir hakaret goremedim bu tur tamamen taraflı koru korune haber yapan yayın organlarının her zaman yaptıgı seyler oyuna gelmemek lazım .. ek olarak Berkin Bozdoğan yine harika yorumlarından birini daha yapmıs ...