RuNaL
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 71
%40 ile gelecek gibi ortalaması 3 parti kesin olacak gibi 

Keşke herkes bunun bilincinde olsa.Nedense o deri koltuklar insanları bir anda değiştiriveriyor.O koltuğa oturana kadar bu bahsettiklerin de dahil olmak üzere bizimle(milletle) aynı şuura sahip gözüküyorlar ama o koltuğa oturunca asıl yüzleri ortaya çıkıyor[bu kategoriye girmeyenleri ayırıyorum tabi]ekinoks dedi ki:Evet biz tüketim toplumu olduk şimdide Emperyalistlerin verdiği kredi denilen borçları yiyor ve tüketiyoruz..
Bir malı alırsın mağazadan ödemeyince icra kapıdadır..
Uluslararası borç alırsın ödemeyince çeşitli bahaneler ve peşinden işgal kapıdadır..
Hem bu arada hem işgal ederler hemde savaş tazminatı diye yıllarca yeraltı kaynaklarına el korlar aynı ırakdaki gibi..
Peki akp bunların hangisinde direnmişde uzak ara birinci çıkıyor..
Kim kazanırsa kazansın(ciidiyim) yeter ki vatanımı satmasın.aydogan dedi ki:kim kazanırsa kazansın, yeterki koalisyon olmasın
aynenadminser dedi ki:Aziz nesin haklı yanı![]()
![]()
MegaWolt dedi ki:Valla bu siyaset haberlerinin bu forumda olmasına şaşırdım, çünkü sitenin içeriğiyle alakasız, hem de en önemlisi kişiler arasında kavga-gürültü çıkma ihtimali de yüksek.Bence forumda siyaseti yasaklaması lazım yöneticilerin.
MegaWolt dedi ki:olur mu yav, o zaman ne anlamı kalır forumun...neyse herkes bildiği gibi yapsın, yönetim bunu istiyor demekki.