Ak Parti tüm anketlerde uzak ara birinci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
%40 ile gelecek gibi ortalaması 3 parti kesin olacak gibi :)

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ekinoks dedi ki:
Evet biz tüketim toplumu olduk şimdide Emperyalistlerin verdiği kredi denilen borçları yiyor ve tüketiyoruz..
Bir malı alırsın mağazadan ödemeyince icra kapıdadır..
Uluslararası borç alırsın ödemeyince çeşitli bahaneler ve peşinden işgal kapıdadır..
Hem bu arada hem işgal ederler hemde savaş tazminatı diye yıllarca yeraltı kaynaklarına el korlar aynı ırakdaki gibi..
Peki akp bunların hangisinde direnmişde uzak ara birinci çıkıyor..
Keşke herkes bunun bilincinde olsa.Nedense o deri koltuklar insanları bir anda değiştiriveriyor.O koltuğa oturana kadar bu bahsettiklerin de dahil olmak üzere bizimle(milletle) aynı şuura sahip gözüküyorlar ama o koltuğa oturunca asıl yüzleri ortaya çıkıyor[bu kategoriye girmeyenleri ayırıyorum tabi]

aydogan dedi ki:
kim kazanırsa kazansın, yeterki koalisyon olmasın
Kim kazanırsa kazansın(ciidiyim) yeter ki vatanımı satmasın.

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Demokrasi karşıtı bir insan olarak Winston Churchill'in şu sözünü söylemeden geçmek istemedim.

"Demokrasiye karşı en iyi sav ortalama seçmenle beş dakikalın bir sohbettir."

Sonuçta eğitim ve kültür ortalamasının bu kadar düşük olduğu bir ülkede kim gelirse gelsin bize bir faydası yok. Siyasetten politikadan çok anlamam; ama gözlemlerim sonucu diyebilirim ki Aziz Nesin'in oranı düşük tuttuğu aşikârdır.

Bir de ilginçtir, bu, oranı bilirkişi raporunda az tutulmuş olan kesimin basın organları (bildiğiniz ulusal televizyon ve gazeteler yani, çok var bunlardan) da gülünç bir şekilde vatandaşa "cumhurbaşkanını kim seçsin" diye sorup, zekâsının oda sıcaklığı tutarındaki kısmını kullanıp kendince analiz yapan sokaktaki vatandaşın çocukca "eveet eveeet biz seçelim" nidalarını haber yapıyorlar. O kadar kendisini bir ömür boyunca eğitmiş kişiler o sorumluluğun altına yatıp "tamam hemen" diye cevap veremezken bizim yoldaki vatandaş, "tabii ben seçiiim" diyiveriyor. Bu ortamda demokrasi yürür mü? Halk kendisini yönetime bilfiil katılıyor hissedecek diye ilgisiz alakasız insanları cumhurbaşkanı mı yapacağız? Lâ havle... Halka yeterince hata yapma şansının tanındığı temsilî ve bizdeki gibi çarpık oranlarda temsilci çıkartan demokratik sistemlerde bir de halka en tepe yöneticiyi seçtirmek çok mantıklı değil.

falan filan...

syncmaster72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aziz nesin e allah rahmet edermi!çünkü allaha inanmayanbirine nasıl rahmet eder!!!!bu adamın lafına bakacaksın!!!!doğru olsa bile kaale almam!!!!!

spetan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana inandırıcı gelmedi..
yine vatandaşla oynuyorlar
istedikleri sonuçları yazıyorlar
yazık

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Valla bu siyaset haberlerinin bu forumda olmasına şaşırdım, çünkü sitenin içeriğiyle alakasız, hem de en önemlisi kişiler arasında kavga-gürültü çıkma ihtimali de yüksek.Bence forumda siyaseti yasaklaması lazım yöneticilerin.

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
MegaWolt dedi ki:
Valla bu siyaset haberlerinin bu forumda olmasına şaşırdım, çünkü sitenin içeriğiyle alakasız, hem de en önemlisi kişiler arasında kavga-gürültü çıkma ihtimali de yüksek.Bence forumda siyaseti yasaklaması lazım yöneticilerin.

seçim bitene kadar her gün konuşulacak bu forumda

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
bu konular sıcak konulardır, hır-gür çıkmaması olasılığı çok az, neyse ben demiş olayımda :D

ekinoks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aziz Nesin Allaha inanmayabilir ama Allah onunda Allahıdır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...