AIMP3 'e DFX Entegrasyonu!

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
mp3-accessories-dfx-audio-enhancer-10a.jpg

Bildiğimiz gibi DFX eklentisi çok güzel efektler vererek dinlediğiniz şarkıyı daha hoş bir hale getiriyor. Fakat DFX in yeni sürümünde bile bir çok playeri desteklemesine rağmen AIMP3 e hala destek vermiyor. Bizde plugin ayarlarıyla AIMP3 te DFX çalıştıralım.

• İlk olarak DFX imizi buradan indirin.
  • DFX kurulurken sisteminizde kurulu olan programlara göre kendini kuracaktır. Yani Sisteminizde Gom Player kuruluysa Gom player plugininide kuracaktır. Kurarken ikinci seçeneği seçin ve hangi programlara kendini entegre edecek bi bakın.
  • Daha sonra Gom Player kurulu olarak varsayıp anlatımıma öyle devam ediyorum. "C:\Program Files (x86)\DFX" klasörüne geliniz. İçerisinde Gom Player klasörüne girip ordaki tek başına duran "dsp_dfx_gom.dll" kopyalayın.
  • Daha sonra AIMP 'in kurulu olan klasörüne gelin.
  • Kopyaladğınız dll 'yi tam olarak buraya bırakın. "C:\Program Files (x86)\AIMP3\Plugins"
  • Bu işlemleri yaparken ne DFX ne AIMP3 açık olmasın.
  • Daha sonra AIMP3 ü açın ve seçeneklere gelmeden DSP yöneticisine gelin.
  • DSP eklentilerinden DFX 'i seçin ve uygulayın. AIMPI kapatın.
  • Hepsini yeniden açın. DFX iniz hayırlı olsun.!
​

Burda anlatılan olay çok basit fakat anlatımı bilmeyen arkadaşlarıda düşünerek ayrıntılı yaptım. Anlatım tamamen bana ait olup benden habersiz kullanmayın.

Hazırlayan: [MENTION=60852]S4B0T4J[/MENTION]

ibozer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Oh mis gibi oldu ellerine sağlık =)

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Daha sonra AIMP3 ü açın ve seçeneklere gelmeden DSP yöneticisine gelin.

Burayı anlamadım hocam neresi bu?

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
illa gom player mı?? olması lazım. Wmp olsa olmaz mı?? :)

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14

MetinAtgl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam sen Aimp 3 'e DFX entegrasyonu demişsinde ben kurarken baktım Aimp 3 gözükmüyordu yani aimp'e desteği yok galiba ...

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Harika kardeş sırf DFX için bu programdan vazgeçmiştim sayende Aimp ime kavuştum teşekkür ederim kardeş.

MetinAtgl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@S4B0T4J Pardon ben yanlıs okumusum.Bu arada ben aynen dediğin gibi yaptım ama olmadı zaten bende dll dosyası varmıs DFX'in içinde yine de kopyaladım dediğin gibi DFX'i de seçtim ama olmadı :(

MetinAtgl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sorun bendeymiş :( DFX çalışmıyormus Youtube'da video izlerken farkettim.Kaldırdım tekrar kurdum düzeldi hocam Aimp'le entegrasyonda yaptım çok sağol.