Yazımım nasıl farklı ki?bir şey olmaz korkma allah niyetini biliyor bu arada nerelisin sen yazımın biraz farklı![]()
türkçe de "meeminden" diye bir şey yok 2 defa kör yazmışssın. birde cümlelerin biraz kopuk yani tam olarak nasıl açıklarım bilmiyorum ama ana dilinin türkçe olmadığı belli oluyorYazımım nasıl farklı ki?
İki kere kör yazmadım. Youtube a onu yazarsan o videoyu görürsün bir tane yaşlı adam öyle bağırıyordu ben de yazarken ondan bahsetmiştim.türkçe de "meeminden" diye bir şey yok 2 defa kör yazmışssın. birde cümlelerin biraz kopuk yani tam olarak nasıl açıklarım bilmiyorum ama ana dilinin türkçe olmadığı belli oluyor
Neyse nereli olduğunu söylemek istemiyorsan sorun değil. Dediğim gibi allah niyetini biliyor bundan sonra daha dikkatli ol sadece.İki kere kör yazmadım. Youtube a onu yazarsan o videoyu görürsün bir tane yaşlı adam öyle bağırıyordu ben de yazarken ondan bahsetmiştim.
Daha dikkatli ol derken.. Anlamadım ben hocam?Neyse nereli olduğunu söylemek istemiyorsan sorun değil. Dediğim gibi allah niyetini biliyor bundan sonra daha dikkatli ol sadece.
"bu tür şeyler söylememeye özen göster" anlamındaDaha dikkatli ol derken.. Anlamadım ben hocam?
Bir daha yaptığım sakaları da dikkatlice inceleyeceğim teşekkür ederim hocam."bu tür şeyler söylememeye özen göster" anlamında