_mirror_
Profesör
Merhaba benim pc eski nerdesye doru duzgun oyun kaldırmıyor birde evde internet yok telefonum var ailem telefonumuda vermiyor hep derslerim takdir 90 üstü hep çalışıyorum onları nasil ikna edeyim
yaş kaç?Merhaba benim pc eski nerdesye doru duzgun oyun kaldırmıyor birde evde internet yok telefonum var ailem telefonumuda vermiyor hep derslerim takdir 90 üstü hep çalışıyorum onları nasil ikna edeyim
13yaş kaç?
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
13yaş kaç?
ney?
pcyi kaç yıldır kullanıyorsun ve özelliklerin ne?Merhaba benim pc eski nerdesye doru duzgun oyun kaldırmıyor birde evde internet yok telefonum var ailem telefonumuda vermiyor hep derslerim takdir 90 üstü hep çalışıyorum onları nasil ikna edeyim
Yaşıpcyi kaç yıldır kullanıyorsun ve özelliklerin
ney?
pcyi kaç yıldır kullanıyorsun ve özelliklerin ne?
8 yıllık casper intel core i5 nvidia geforce gt520m ekran kartı 8gb rampcyi kaç yıldır kullanıyorsun ve özelliklerin
ney?
pcyi kaç yıldır kullanıyorsun ve özelliklerin ne?
Kardeş 13 yaşındayımy
Yaşı
Ben üsteki arkadaşa dedim.Ailen derslerine odaklanman için yapabilir yada durumunuz kötüdür8 yıllık casper intel core i5 nvidia geforce gt520m ekran kartı 8gb ram
Kardeş 13 yaşındayım
Kardeşim ailemin durumu orta yani istese taksitle fln alabilir ben sizlere nasil ikna ederim onu soruyorum yardımcı olurmusunuzBen üsteki arkadaşa dedim.Ailen derslerine odaklanman için yapabilir yada durumunuz kötüdür
Pc 9 yıllık olduu bu sene itibariyle hala mı alınmaz yaa yeni pc8 yıllık casper intel core i5 nvidia geforce gt520m ekran kartı 8gb ram
Kardeş 13 yaşındayım
Zaten pc full yasaklandı 5 sene dır yasakailen doğal olarak erkenden herşeye sahip olma diye almıyor
Benimde PC im kötü ama yapacak bişey yok biraz yetinmeyi bilmelisin abimin Gtx 950 ti PC sini kullanıyorum ama benim başka bir PC im var bunuda geçiçi olarak kullanıyorum son 2 günüm sonra ne galt edeceğim bilmiyorum lgs fen güzel sonuç alZaten pc full yasaklandı 5 sene dır yasak![]()
GTX 950 Ti a kötü diyorsan ne biliyim artık Bana göre iyi ama şimdiki şartlara göre iyi değil (Şimdi onların yerine RTX 3090 var)Benimde PC im kötü ama yapacak bişey yok biraz yetinmeyi bilmelisin abimin Gtx 950 ti PC sini kullanıyorum ama benim başka bir PC im var bunuda geçiçi olarak kullanıyorum son 2 günüm sonra ne galt edeceğim bilmiyorum lgs fen güzel sonuç al
Ailen alır
LGS den önce annene 460 üzeri alırsam 7500 TL PC alacaksınız diye söz verdir sonra eşek gibi ders çalış sonra alırlar.Merhaba benim pc eski nerdesye doru duzgun oyun kaldırmıyor birde evde internet yok telefonum var ailem telefonumuda vermiyor hep derslerim takdir 90 üstü hep çalışıyorum onları nasil ikna edeyim
Gtx 950 li abimin PC si kendisi şehir dışında o geldiğinde napıcam bilmiyorum oyunlardan uzaklaştım artık sistemim adam gibi oyun oynatmıyorGTX 950 Ti a kötü diyorsan ne biliyim artık Bana göre iyi ama şimdiki şartlara göre iyi değil (Şimdi onların yerine RTX 3090 var)birde zaten liseyi kazanmazsam vermeyeceğini söyledi
![]()
Ben rtx 3090 ın hayalini kuramıyorumGTX 950 Ti a kötü diyorsan ne biliyim artık Bana göre iyi ama şimdiki şartlara göre iyi değil (Şimdi onların yerine RTX 3090 var)birde zaten liseyi kazanmazsam vermeyeceğini söyledi
![]()
O nedır lo neye yarirkiBen rtx 3090 ın hayalini kuramıyorum
Valla bende bilmiyom ağamO nedır lo neye yarirki
Tövbe tövbeAileni piçakla XD
Vallah ultrada oyun açmaya yariO nedır lo neye yarirki